Петко Бочаров: Иде трета световна война, Путин е луд!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (33)
17:30 / 23.04.2015
1053
Мрачна прогноза за близкото бъдеще чертае доайенът на журналистиката Петко Бочаров. В интервю за "Уикенд" той заяви, че ще има трета световна война.

"Ако опростим картината и разделим хората на русофили и русофоби - двете крайности, посредата е България. Тя се чуди къде да сложи своята тежест. 

Да, за съжаление ще има трета световна война. Това лице, което се осъществява с понятието Русия и се казва Путин, е абсолютно недоразумение. Луд човек! За съжаление повечето българи не го разбират", каза той.

Бочаров коментира и премиера Бойко Борисов: "Той е надарен от природата с нюх да усеща нещата. Не може да се каже, че само един човек ще ни спаси от Русия, макар че в конкретния случай с Бойко Борисов не е пресилено да се твърди това. И все пак нас по-скоро ще ни спаси самото развитие на нещата".

"Казвайки, че ще има трета световна война, нямам предвид, че тя ще продължи толкова, колкото първите две. Ние живеем в 21 век и дори нещата на бойните фронтове са съвършено различни", допълни журналистът.

"Бойко Борисов е единственият, на когото може да се възложи някаква надежда. Нека да помислим и да огледаме политическата сцена. Вижда ли се друга партия и човек със сериозна обществена подкрепа освен ГЕРБ и Бойко Борисов? Няма такива", смята Бочаров.

По отношение на сблъсъка между големите световни сили той каза: 

"Любопитно ми е сега както този неолиберал в Белия дом, цветнокож мъж, ще се държи оттук нататък, когато започне да се нажежава обстановката. Очаквам, че ще му свият сармите, казано най-простичко. Факторите в Америка, който могат да променят и формулират политиката, ще му сгънат перките".

"Боли ме от това, че долните слоеве на обществото ни не могат да оценят днешната обстановка в Европа и света. Онези, които отговарят с "не" на въпроса "Гарантира ли НАТО сигурността на България?". Давате ли си сметка какво означава това? Означава, че са абсолютно тъпи", коментира Бочаров.


Виж коментарите (33)
Още новини от Национални новини:
Енергиен експерт: Ако цените са правилно регулирани, дори няма да...
Председателят на Съвета на ректорите: Недопустимо е магистър да в...
В сезона на баловете - какви мерки ще предприеме полицията, за да...
Протест заради заплати: Държавните университети затварят врати
Росица Матева от ЦИК: Новости има при бюлетините, а гласуването н...
АПИ с информация за АМ "Хемус", ограничава се движението за някои...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).