Петър Москов: На бас, че Борисов няма да се кандидатира за президент

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:43 / 19.01.2015
969
"Склонен съм да се хвана на бас с много хора, че г-н Бойко Борисов няма да се кандидатира за президент на България. И изказването му за жена президент е още едно послание в тази посока", коментира пред Нова телевизия здравният министър Петър Москов.

На въпрос дали Реформаторите са попреяли с власт, Москов отговори, че може да покани всеки един в неговия кабинет и да прекара с него известно време, за да види какво яде той. 

Относно това дали ще има предсрочни парламентарни избори, здравният министър заяви, че всичко зависи от стабилността на кабинета и възможността на правителството да управлява, а не от ДПС.

Според Москов кабинетът е резултат от здравия разум. Във връзка със създаването на орган между ГЕРБ, РБ и АБВ, Петър Москов заяви, че това е Съветът за развитие, който ще дава поле за много тесни и експертни разговори. Той обясни, че там ще се създава платформа между идеите на различните партии.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на тока
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).