Питбул уби малко куче в близост до столично училище

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
12:35 / 17.05.2021
1241
Питбул уби малко куче в близост до столично училище. Питбулът е бил без повод и намордник, а десетки хора не са успели да спасят по-малкото животно от захвата му. Собствениците на убитото куче се опасяват от нови страшни инциденти като не изключват и нападение над деца.

Питбулът и неговият притежател се издирват, защото след фаталната случка бягат от мястото. Очевидци твърдят, че стопанинът на питбула е наблюдавал отблизо убийството, но по никакъв начин не е попречил на кучето си да го извърши.

"Прибирахме се от разходка. Забелязах, че на отсрещния тротоар седи мъж с пуснато куче, което изтича и се оказа до нас. То захапа моето кученце за гърлото и настана суматоха, която не си спомням. В крайна сметка кученцето ми беше убито", сподели стопанката на загиналото куче Гергана Тошкова.

"Чух писъци, притичах и видях как питбулът беше захапал малкото кученце за врата. Собственикът не полагаше никакви усилия да помогне в тази ситуация. Той повтаряше едни и същи думи – "Хектор, отвори си устата". Други свидетели също видяха какво се случва. Направихме всичко възможно, което може да се направи в тази ситуация", разказва свидетелка на инцидента.

Свидетели на инцидента опитали да спрат собственика, но безуспешно. Собственичката на загиналото кученце е подала сигнал до полицията за инцидента.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).