Пиян англичанин отне детска количка с бебе от българка в Слънчев бряг

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
10:15 / 10.07.2015
1158
На 8 юли, около 22.00 ч. на централната алея в Слънчев бряг, в близост до офиса на «Първа инвестиционна банка», 31-годишният английски турист А.Б., отседнал в Слънчев бряг, след употреба на значително количество алкохол, чрез използване на физическа сила отнема насилствено от 28-годишна българка детска количка, в която жената разхождала 11-месечното си бебе. 

Бащата на детето - 28-годишен мъж от с. Костенец се опитал да препятства отнемането на детето, но англичанинът му нанесъл няколко юмручни удара в лицето, при което българина изгубил съзнание. 

Пристигналите на местопроизшествието полицейски служители задържали туриста, който продължил да се държи грубо и арогантно, отправяйки обидни реплики и към тях. Същият не изпълнил полицейски разпореждания и задържан със заповед за задържане за срок от 24 часа. 

Бебето е върнато на родителите му невредимо. След медицински преглед е констатирано, че нараняванията на баща му не са сериозни. По случая в Районно управление - Несебър е образувано бързо полицейско производство.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Д-р Миндов предупреди: Почва като обикновена вирусна инфекция
Борисов попита защо правителството на Кирил Петков, с пълно мнози...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор, се е барикадира...
Лоши новини за любителите на лова
Вижте какво време ни очаква до края на седмицата
България има нов милионер от тотото


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).