Пиян циганин помля спешно отделение

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:32 / 08.05.2019
1332
31-годишен жител на село Коньово е задържан навръх Гергьовден след сигнал от дежурната смяна във филиала на спешна медицинска помощ в Нова Загора за трошещ мебелите и стъклата пациент. При пристигане на място полицаите установили, че добре познатият им Асен А. в явно нетрезво състояние е пробвал да се саморазправя с медиците под претекст, че не искали да помогнат на негов близък.

Мургавият и вече осъждан за кражби преди две години коньовец пробвал да окаже съпротива на униформените, наложило се да бъде закопчан с белезници и отведен в новозагорското РУ "Полиция“.

Проверката с дрегер установила , че в издишания от него въздух има 2,28 промила алкохолно съдържание, образувано е досъдебно производство.

Това е ежедневие при нас, коментират пред Монитор спешните медици, които вече са вдигнали ръце от вилнеещи пияни роми.

Те припомнят, че малко след полунощ на 14 февруари сериозно пострада дежурният Митко Щилянов, който бил проснат в несвяст с круше от 19-годишния Стефан Митев. Наскоро навършилият пълнолетие младеж изпаднал в бяс след като разбрал че татко му, 48-годишният Митьо Асенов е починал от масиран инфаркт малко след като бил доведен във филиала за преглед и евентуално насочване на лечение.

Седмица по-рано агресията си върху приключващия смяната си дежурния лекар излял и 48-годишен жител на село Стоил войвода.Обясненията на лекаря, че всеки момент ще дойде негов колега,не задоволили Димитър Манев и той нанесъл няколко бързи удара с юмруци на доктора.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).