Пиян мъж напада с брадва полицай

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
09:07 / 03.04.2016
747
Полицай от Казанлък спаси живота си, прострелвайки пиян и развилнял се мъж в корема, предаде БГНЕС. Инцидентът е станал около 21:00 часа снощи.

Малко преди това на спешния телефон 112 е подаде сигнал за битов скандал в ромска къща в квартал "Изток". Пристигналият място полицейски екип заварва пияния мъж, който с брадва чупи покъщнината. Когато вижда полицейския патрул, той се засилва с брадвата към полицая. 

Униформеният е успял да реагира, но е бил повален на земята от развилнелия се мъж. Тогава, за да спаси живота си, произвежда изстрел със служебното си оръжие. Куршумът попаднал в корема на нападателя.

Впоследствие се установи, че са произведени два изстрела - единият със стоп патрон, а другият с боен куршум. Вторият обаче не е проникнал в корема на нападателя, а само го е ожулил.

На местопрестъплението полицаите откриха и нож с острие, дълго 30 сантиметра, който притежавал нападателят.

Простреляният е откаран центъра за спешна медицинска помощ в Казанлък, където е обслужен амбулаторно, няма опасност за живота му.

Мъжът е задържан за 24 часа, предстои да му бъде повдигнато обвинение, като се очаква прокуратурата да поиска задържане под стража.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Песен на Българското училище "Иван Вазов" в Париж се цели в рекор...
Кондева за частната детска болница: Спрямо мен не е упражняван ни...
Кандидатите от ГЕРБ-СДС в Кочериново: За нас е важно всяко едно н...
Енергийният министър: Няма да има съществено поскъпване на тока
НИМХ с най-актуалната прогноза за следващите дни
Проф. д-р Костадин Ангелов: Сухиндол има неразкрит туристически п...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).