Пиян мъж показа колко е здрава колата му, като нагази минералните води в Рупите

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:59 / 23.01.2020
1514
Куриозна случка в минералните гьолове на местността Рупите предизвика интереса на десетки туристи, дошли да се потопят в лечебните води. Мъж на видима възраст около 60 г. от петричкото село Марино поле нагази с леката си кола “Форд" в един от гьоловете, за да докаже колко е здрава машината. Без да се двоуми, той запалил стартера и потопил автомобила в минералната вода, при демонстрацията дори ударил колата в камък и спукал картера, пише "Струма". 

Възмутени очевидци сигнализирали на тел. 112 за случая и пристигнала полиция от Петрич. На мъжа му е направен алкохолен тест с дрегер, който отчел 0.75 промила според очевидците. Наложена му е административна глоба и е закаран на разпит в РУ – Петрич. Куриозният инцидент станал в неделния следобед. Мъжете, които били там по това време, се събрали да изблъскат колата от гьола, която била затънала почти до средата на вратите. Минералните гьолове в Рупите са световноизвестни с лечебните си води и се посещават от хиляди туристи и местни целогодишно. По празници местността е пълна с паркирани кемпери със семейства.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).