Пиян шофьор блъсна автомобил на МВР

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
13:05 / 05.11.2019
1204
Вчера, около 23,40 ч. на ул. "Ломски казарми" в г. Лом, 37-годишен водач от крайдунавския град при управление на лекия си автомобил "Мерцедес" с монтанска регистрация при движение назад не се е убедил, че пътят зад превозното средство е свободен и че няма да създаде опасност за останалите участници в движението, и блъска спрелия за престой лек автомобил "КИА", собственост на дирекция "УССД" МВР- гр. София, управляван от служител на охрана на обществения ред на РУ Лом.

При реализираното ПТП са нанесени материални щети и на двете МПС-та. Водачите на двата автомобила са изпробвани за употреба на алкохол с алкотест, при което пробата на водача на мерцедеса е отчела 1,74 промила алкохол в издишания въздух. На нарушителя са съставени 2 акта по ЗДвП. По случая е образувано бързо производство. Водачът е задържан за 24 часа в РУ Лом. Работата по изясняване на случая продължава.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).