Пиянде се озова в нива до магистралата край Шумен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:03 / 11.10.2021
641
На 8 октомври малко след 18 часа в дежурната част на областната дирекция е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие, съобщиха от пресслужбата на полицията в Шумен. Съобщено било, че лек автомобил, който се движил по пътя село  Царев брод към кв. Макак напуснал платното за движение.

Към мястото на произшествието е насочен полицейски и екип на спешна помощ. Установено било, че водач на лек автомобил БМВ 320 Д с шуменска регистрация при управление с несъобразена с пътните условия скорост след ляв завой излиза вдясно от пътя, блъска се в мантинела. Преобърнал се извън пътното платно, след това паднал в нива до АМ "Хемус“. Водачът, 29-годишен шуменец и спътникът му са невредими. Екип на РСПБЗН- Шумен пристигнал обезопасил автомобила. Установено било, че е шофирал след употреба на алкохол. Дрегерът отчел 1,50 промила алкохол в издишания въздух/ Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Образувано е бързо производство за извършено престъпление по чл. 343 Б ал. 1 от НК.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Обмислят дали хотелите у нас да не започнат да предлагат българск...
Всеки втори се ослушва за по-добра работа – водещи са допълнителн...
Правителството отмени решението за създаване на частната детска б...
Утре е един от двата дни, в които можем да боядисаме яйцата
Пускат за движение предсрочно участъка от АМ "Струма", затворен з...
Големите печеливши, които работят в Денят на труда и не искат той...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).