Пияният, блъснал 7-годишно дете: Нямам време да си изкарам шофьорска книжка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:45 / 30.08.2016
778
На 24 август вечерта 34-годишният Aхмед Юсуфов за пореден път сяда зад волана без книжка. В района на село Дагоново навлиза в насрещното и се удря челно в кола, в която пътува семейство с болно 7-годишно дете. Най-тежко пострадало е именно детето, което изпада в кома след тежкия инцидент, информира Нова телевизия. Според разследващите шофьорът е бил без книжка и е бил пиян. Оказа се, че Ахмед Юсуфов никога не е имал шофьорска книжка, а през 2002 година е глобен с 200 лева отново за шофиране без документ. В момента шофьорът е в болницата в Разлог в добро състояние. Тина Ивайлова се срещна с него, за да чуе неговата версия за инцидента.

"Бяхме в едно кафане в Дагоново. Тръгнах си и ми притъмня пред очите. Нищо не помня. Събудих се в болницата и след няколко часа започнах да си спомням", твърди той.

Ахмед Юсуфов от три години работи на автомивка в Англия. Прибира се в отпуск четири дни преди катастрофата. Твърди, че преди инцидента е изпил само 1-2 бири и че няма време да си изкара шофьорска книжка.

"Искал съм и то много, но винаги шефовете ме притискат да се прибирам на работа", заяви Ахмед и призна, че въпреки липсата на книжка шофира и в България, и в Англия. Кръвната проба на Юсуфов показала 1.17 промила алкохол в кръвта на Ахмед. Все още обаче не е готова експертизата, която да докаже карал ли е с превишена скорост.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).