Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Плеймейтка: Мегз лъже за сексскандала с Карбовски!
Автор: Екип Varna24.bg 14:17 / 09.11.2020Коментари (1)2685
©
"Мегз лъже за Карбовски. Той никога не е искал секс от мен". Това разкри плеймейтката Михаела Тодорова по повод думите в интернет на дизайнерката Мегз. Риалити звездата скандализира обществеността с пикатни клюки от родния хайлайф. Мегз обвини журналиста, че е искал секс от нея и редица плеймейтки, за да се появяват периодично в неговото предаване.

"Няма нищо вярно в това. Мегз си прави евтина реклама. При това замесва и моето име", обясни пред "България Днес" мис Плеймейт за 2019-а година.

"Карбовски ме изнудваше за секс, за да продължи да излъчва предаванията си с мен", написа Мегз в инстаграм. Тя твърди, че Николета Лозанова, Нора Недкова, Михаела Тодорова и всички останали плеймейтки, които са му гостували, са му се отплащали със сексигри, за да са в ефир.

"Поради тази причина вече няма да видите мои предавания при него, защото аз не духам за слава. Ще кажа и още - човек, който всяка седмица говори от национален ефир за морал, е гнил отвътре, вечно пиян и дрогиран. Също по темата за морала - лично съм присъствала на телефонни разговори, в които един от най-големите критици на правителството се уговаря за срещи с президента. А после се хвали пиян - колко пари му взима и как той създава и руши имиджа в тази държава, твърди дизайнерката и завършва:

"Винаги съм била до болка честна - дори когато това ми е коствало всеки да се изправи срещу мен. Този път си мислех да мълча, но дочух, че се случва и с други, затова разказвам. Повече предавания с Карбовски няма да имам", написа още Мегз.

До този момент журналистът Мартин Карбовски няма отношение към думите на дизайнерката, но хора от екипа му твърдят, че той никога не се оправдава и ако има нещо, за което да е виновен, "нека го съдят".

След като разбуни духовете, Мегз все пак зае защитна позиция и изтри поста си, в който обвинява журналиста във всички човешки грехове.

Междувременно другата "потърпевша" според Мегз от действията на Карбовски Нора Недкова заяви следното: "Ще бъда кратка, защото човешкото достойнство има граница, която не трябва да прекрачваш", сподели спомената от Мегз, че също била едва ли не принуждавана от Карбовски да прави "едни неща" за слава. Недкова не пожела да коментира повече и не потвърждава или отрича думите на Мегз.

Вместо това атакува Карбовски по друга линия - бил излъчил нейно видео без разрешението й. Материалът трябвало да послужи единствено за демонстрация пред продуценти, които да решат дали да правят рубрика с Нора Недкова. Обаче бил излъчен в ефир и всички го видели - нещо, което ужасно ядосва Нора Недкова.

Проектът е озаглавен "Комунизъм за начинаещи" и бе презентиран онзи ден така: "В навечерието на 10 ноември - това са епохални дати за края на комунизма, аз си дадох сметка, че у нас "децата на демокрацията" не знаят нищо за това, което е било преди".

Нора Недкова публикува и част от виртуален разговор между нея и Карбовски веднага след излъчването на видеото. Тя му търси сметка:

"Искам да попитам с какво право ме излъчваш в предаването за рубрика, в която не съм дала съгласие и която твърдеше, че е за пред продукцията! Когато се даде дума, следва да бъде изпълнена! Най-малкото е да звъннеш и да попиташ дали съм съгласна! Супер подла постъпка!", гневи се тя.

На което Карбовски отговаря: "Ти пак пощуряваш излишно. Рубриката идва за тебе след този филм, който стана супер. Само ти не разбираш пак! Тебе май често те прецакват - все прецакана се чувстваш, дори и услуга да ти направят".

Най-успешната плеймейтка за всички времена Николета Лозанова също запази мълчание по темата. Половинката на Ники Михайлов преди година сама се изпусна, че журналистът "минал през спалнята й", но нищо не се случило.

Интимните откровения тя направи на рождения ден на телевизионера през февруари. "Има един мъж, влизал в моята спалня, без да спи с мен... част от семейството ми е бил, без всъщност да ми е роднина... изтръгвал ми е съкровени тайни, без изобщо да злоупотребява... един мъж, с когото винаги правим фурор", гласеше сладникавото послание на Николета.

Не е тайна, че именно Мартин Карбовски пръв подаде ръка на секси миньончето, дори преди да стане Мис Плеймейт. Той употреби всичките си умения, докато я направи звезда, и я запозна с точните хора, появяваше се с нея на точното място и двамата наистина постигнаха успех - Ни Ло е най-популярният модел у нас с над 800 000 последователи в интернет мрежата.



Още по темата: общо новини по темата: 2879
15.05.2023 »
17.05.2022 »
01.04.2022 »
31.03.2022 »
31.03.2022 »
30.03.2022 »
предишна страница [ 1/480 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 09.11.2020 г.
-1
 
 
Тоя Измекяр Карбовски от него всичко се очаква Отдавна БТВ Трябваше да го махне от Ефир Тоя Боклук Долен.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: