Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Пловдивчанин след събличането в дискотека: Бе унизително! Третираха ме като престъпник
Автор: Георги Кирилов 17:04 / 09.05.2023Коментари (10)986
© Plovdiv24.bg
"Чувствах се унизен, чудих се защо ме третират като престъпник. Никога не съм си представял, че в България може да се действа по този начин". Това заяви пловдивчанинът Николай Урумов, който работи в дискотеката, където над 400 души бяха държани с часове от полицията и събличани при проверки, пред репортер на Plovdiv24.bg.

Урумов разказа, че работи в комплекса от август, като събира такси на входа, като и друг път е имало проверки на полицията, но никога по този начин.

"Да има акции на полицията е нещо нормално. Преди няколко месеца отново имаше проверка с много полиция, но тогава бяха проверявани лица, които явно са били набелязани предварително. Този път от самото начало се разбра, че ще се проверяват всички наред. 

Пред дискотеката спряха четири буса с униформени, отделно имаше и цивилни. Един от тях дойде при мен и каза да не си пипам телефона, както и нищо около входа, където работя. Никой нищо не ми каза и не знаех какво се случва вътре", разказа пловдивчанинът. След повече от час той е помолил да излезе на въздух защото в помещението, където са били е тясно, а и всичко е било затворено.

"Отидох при полицая и помолих да изляза за 5 минути на въздух. Той ми каза да отида с него. Не знаех къде ме водят. Видях, че има огромни опашки преди тоалетните, като минахме най-отпред. Имаше вътре четирима полицаи – двамата от тях бяха с маски.  Казаха ми да си сваля сакото, а след това дънките под коляното , а след това и бельото. Останах  втрещен, а след това ме накарах и да клякам", каза Урумов. След това са му проверили и обувките, а накрая на проверката е подписал протокол, че не е намерено нищо в него. Оттам нататък той е бил свободен да излиза пред заведението.

"Проверяваха всички наред – охранители, колеги, клиенти, мъже, жени… На мен никога не ми се е случвало нещо подобно. Почувствах се унизен. Това със сигурност не е нормално и нямам обяснение защо го направиха.  Имаше жени, които искаха да се прибират при децата си,  казаха им – докато не ги проверят, не можело. Те чакаха повече от два часа пред тоалетните. Няколко чужденци стояха и не можеха да повярват къде се намират и какво им се случва. Един мъж постоянно звънеше на 112 и казваше, че го държат против волята му.  Над 400 души бяха третирани като престъпници, а никой не разбра защо", каза още пловдивчанинът.  Той е категоричен, че ще пусне жалба в прокуратурата срещу действията на полицията, както и ще си търси правата по съдебен ред.



Още по темата: общо новини по темата: 21
05.06.2023 »
15.05.2023 »
15.05.2023 »
15.05.2023 »
14.05.2023 »
13.05.2023 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Малко ви е било. Загрижените майки какъв го дирят в нощен клуб след полунощ? Или е по-важно да лапат моркови.
Сподели какво ново....
на 10.05.2023 г.
-5
 
 
Ей ги пак, овцете се радват отдолу. Колко сте прости. Дано някой път вас ви барнат така, глупаци. Да карат майките и децата ви да клякат.
0
 
 
Откога чалготеките станаха дискотеки?
+2
 
 
Много страшно е че не само че е минало на някого през главата а че се е осъществило, защото ние имаме общо решение – като общество - да жеивеем в други времена, да изоставим миналото си, с нови закони, наредби и правила. Начинът по който действат службите трябва да уважава това решение. Ние сме съвременна , европейска, демократична държава.
+2
 
 
Сигурен съм , че това е пресилено, което говори този господин...А , това за майките и децата е направо върхът на пошлостта !
+3
 
 
Ооо , жени се сетили по среднощ за децата си или ... за сърбежите ? Чий го търсите там ???
+3
 
 
Жени искали да се приберат при децата си. Ми кво правите в 3 през ноща в бърдаците бе. Зган, измет и още много има по тия места то е ясно.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: