Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
јнализи
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
¬сички
Ѕизнес
ƒруги
»нституции
 риминални
ќбщество
ѕловдивчанка си направи 3 теста за антитела и отсече: »деален момент за правене на пари!
јвтор: ≈кип Varna24.bg 14:03 / 12.12.2020 оментари (51)2843
© Plovdiv24.bg
„итателка потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже: ”важаема редакци€, искам да разкажа поредната безумна истори€ в държавата на абсурдите. ƒокога се питам, докога?

ѕреди дни реших да извърша изследване в лаборатори€та на ћЅјЋ "—в.  аридадУ† количествен тест за антитела, с който да стане €сно прекарала ли съм инфекци€ с  овид-19, или не. –езултатът ми е нужен с оглед на това, че съм медицински работник и предстои избор дали да ми бъде поставена ваксина срещу вируса Covid-19, или не.

„ас и половина след като заплатих кръвни€ тест и ми взеха венозна кръв, излезе резултат, с който става €сно, че съм прекарала инфекци€ с горепосочени€ вирус и имам изградени антитела ( 2,655AU/ml). ѕри което реших, че ще дар€ кръвна плазма. ћо€т съпруг също пожела да бъде с мен и отиде в същата лаборатори€ за тест.

ѕри него отново положителен резултат за антитела срещу COVID-19. Ќа следващи€ ден още двама наши при€тели из€виха желание да провер€т имат ли изграден имунитет, или не, тъй като за дарител на кръвна плазма е нужен такъв. ѕри т€х по същи€ начин - положителни тестове. “ова вече ни усъмни. ¬сички да сме от късметлиите, които изкарват коронавирусната инфекци€ без симптоми. „удесно, но, уви.

Ќа следващи€ ден реших да пусна същи€ кръвен количествен тест, но в друга лаборатори€ (лаборатори€ "–амус"). » познайте - отрицателен. ќрганизмът не се е срещал с вируса. ¬ъпреки това силно се над€вах последните да са допуснали техничекса грешка и посетих трета лаборатори€ - "ѕисанец". “ам отново заплатих кръвен количествен тест за антитела срещу COVID-19. —лед н€колко часа получих резултат - отицателен. ¬ рамките на 48 часа Ц един положителен и два отрицателни теста за антитела.†

јко не се б€х усъмнила, щ€х да откажа ваксина на база на изграден имунитет и представете си, ще дар€вам†кръвна плазма. “олкова е абсурдно. Ќе е проблемът само в сумата, ко€то е заплатена за тези тестове... къде е истината? «ащо хората н€мат доверие на здравната ни система?  ъде е контролът върху работата на лабораториите? »деален момент за трупане на пари, нали ? ѕромит народ, безхаберие на лабораториите, абсолютна липса на контрол върху дейността на лабораториите.† ъсмет, българино!ќще по темата: общо новини по темата: 8353
25.02.2021 »
25.02.2021 »
25.02.2021 »
25.02.2021 »
25.02.2021 »
25.02.2021 »
предишна страница [ 1/1393 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
Ќавс€къде е така за това не в€рвам на вируса от самото начало
0
 
 
“очно,защото сме "неграмотници",държавата тр€бва да поеме строг контрол върху вс€какви лаборатории и да не се допускат такива манипулации!Ќе съм длъжна да разбирам от изследвани€,за да ида да си направ€,н€кой тр€бва да защитава правата на потребителите и на медицински услуги,както и на стоките в момента!ј държавата ни остав€ сами да се лутаме и да ни скуб€т вс€какви организации!
0
 
 
-јми като има "уфтси", идват и ¬ълци , а тај е от "първите" ! -“јј  ј“ќ „≈ Ћ» ≈ ѕјƒЌјЋј...ќ“ ћарс, Ќ≈ «Ќј≈ Ћ» , „≈ –ј«Ѕќ… №ќ¬ў»Ќј“ј ≈ ѕ”—ЌјЋј  ќ–≈Ќ» - Ќј¬—я Џƒ≈ !? -я¬Ќќ » Ћ»ѕ—¬ј "√ЏЌ ј“ј"...«ј ЌјЅЋёƒ≈Ќ»≈ » “–≈«¬ј ѕ–≈÷≈Ќ ј - «ј »—“»Ќ— ј“ј —»“”ј÷»я , Ќј —Ћ”√»Ќ— » ѕ–ќ¬≈∆ƒјЌ»я √≈Ќќ÷»ƒ »... ’ќЋќ ќ—“ - ѕќ «јѕќ¬≈ƒ ќ“ »Ќ»÷»ј“ќ–»“≈ Ќј ‘јЋЎ»¬ј“ј "ѕјЌƒ≈ћ»я" !! -Ќќ — ‘ј“јЋЌј“ј »ћ ¬јћѕ»–— ј √–≈Ў ј , ƒј ‘јЋЎ»‘»÷»–ј“ »«Ѕќ–»“≈ - «ј ƒј ѕјƒЌј“ ¬... јѕјЌј Ќј ”ћЌ»я “–Џћѕ - “–яЅ¬ј , ƒј ЅЏƒј“ ¬≈„≈ —ѕ–≈Ќ» » —Ћќ∆≈Ќ»  Џƒ≈“ќ »ћ ≈ ћя—“ќ“ќ : ¬  ќ¬„≈√ј , — Ѕќ—»Ћ≈ ј !!!
+1
 
 
Ќе е само в Ѕългари€ това. —естра ми в »спани€, беше в подобна ситуаци€, но с пср - първо положителен, веднага след това отрицателен. Ќоо да, за съжаление всичко за пари...
+1
 
 
¬сичко е пълна мъгла. ћиналата седмица ден ср€да приеха мо€ роднина в болница. Ѕронхопневмони€. ¬ четв. … направили тест. ѕетък се обади че е полож. “ози петък 7 дена по късно € изписаха. „аках € пред болницата. ѕитам € дали е в карантина. “€ вика не знам. —ама беше минала ц€лата болница и слезнала сама. Ќ€ма предписание. Ќе си е вид€ла резултата. ƒокторът й казал че е полож. јми ако истина защо не е под карантина. Ќикой нищо не й е казал. ƒаже и казали след три дни на контролен преглед. —поред вен са € писали полож. Ѕез да е.
0
 
 
 ръвна плазма се дар€ва само след положителен ѕ—– тест,най-малко 40 дни след теста,само с антигенен не става
+1
 
 
»ма едно нещо наречено "≈—“≈—“¬≈Ќ ѕќƒЅќ–", всички ще го минем, въпрос на време е, но тъй наречената недоказана ваксина, ще пропусна! “ова е една огромна манипулаци€ и машина за правене на пари от нищо неподозиращите промити мозъчета....
+1
 
 
 арантинират здрави хора уж без симтоми, чрез надуване на положителните тестове и после се чуд€т защо н€мат анти тела. јми не сте карали нищо! “ози вирус излезе най - гол€мата загадка с толкова напреднала медицина. ≈дна аутопси€ не е направена обаче са категорични, че починалите са от вируса. ƒобър сценарии ама изпълнителите издишат рЯШЙ
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ‘евруари 2021 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
¬иж още:
јктуални теми
»кономическа зона ¬арна
“¬ и шоу сезон 2020/2021 г.
ѕарламентарни избори 2021 г.
√рипна епидеми€ обхвана страната
—кандално от —еверна ћакедони€: Ѕългарски€т език не съществува, ние ги
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справ€ ќбщина ¬арна с овлад€ването на последиците от проливните дъждове?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: