Пловдивска проститутка към полицаи: Ще се **а, с когото искам"

Автор: Георги Василев
Коментари (2)
09:52 / 02.03.2020
1235
Пловдивска проститутка беше задържана от униформени служители заради възмутително отношение към тях, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Тя ще трябва да заплати и 150 лева глоба по указа за борба с дребното хулиганство.

Тя била хваната в крачка миналия вторник. Около 16:20 часа двама униформени обикаляли района си в служебния автомобил. На бул. "Цариградско шосе“, на локалното, близо до Ботаническата градина, те видели лице от женски пол, което се опитвало да спре преминаващите автомобили, с цел предлагане на сексуални услуги.

Служителите незабавно реагирали, приближили се до жрицата и изискали документ за самоличност. Тя казала, че не носи такъв у себе си. За да бъде установена самоличността ѝ, полицейските служители я помолили да се качи в служебния автомобил и да ги придружи до районното управление.

Нарушителката отказала, като едновременно с това отправила към полицейските служители думите: "Не ми пука, ще ви е** майката. Няма да ме махнете оттук, м**а ви, ще се **а, с когото искам“. Полицейските служители задържали жената, отвели я в районното и ѝ съставили акт по указа за борба с дребно хулиганство.

По-късно тя била изправена пред съда, където признала фактите. Тъй като била млада, нямала други хулигански прояви, а и изразила съжаление, тя била глобена със 150 лева. Решението подлежи на обжалване.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).