Пловдивски лекари се борят за живота на нещастно влюбен

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:06 / 13.11.2016
1624
Лекарите от Клиниката по неврохирургия в Университетска болница "Свети Георги" в Пловдив се борят за живота на 24-годишния Реджеп Д. от смолянското село Гьоврен, който в събота около 22.15 часа вечерта се е хвърлил от моста на улица "Васил Левски" край градския стадион в Девин пред очите на 30-годишната си любима и други очевидци.

Именно те са подали сигнала на тел. 112, след като превъртелият от несподелена любов шофьор не уцелил водите на реката, а се строполил върху остри камъни. Наложило се местни пожарникари да вадят нещастно влюбения от реката, минаваща през Девин, и го качат на линейката на Спешна медицинска помощ, която откарала младия мъж в УМБАЛ "Свети Георги"-Пловдив. 

Там дежурните от спешния сектор на Клиниката по неврохирургия констатирали, че пострадалият е с фрактура на базата на черепа и пневмоторакс, след като счупените му ребра пробили вътрешните органи и в белия дроб навлезли течности. Реджеп Д. е с опасност за живота, а шансовете да се възстанови след тежките черепно-мозъчни и вътрешни травми не са особено големи.

Полицията в Девин работи по случая, като по първоначална информация на разследващите 24-годишният мъж от село Гьоврен сам е скочил в реката от високия над 5 метра мост. Той е работил като шофьор в местна фирма за производство на закуски.

Източник: в. "Труд"


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Премиерът Главчев даде казуса с "Мама и Аз" на службите
Германско икономическо издание: Готова ли е България за еврото? "...
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици, вижте къде
ПП-ДБ се регистрираха за изборите 2 в 1, Никола Минчев коментира:...
ПП-ДБ определи водачите на листите за парламентарния вот и кандид...
Светослав Бенчев: От 1 март 2025 г. няма да има бензин на територ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).