Почина съпругата на наш оръжеен бос, кой ще наследи милионите му?

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:35 / 13.09.2017
2420
Съпругата на оръжейния бос Младен Мутафчийски е починала. Ели Гюлева е издъхнала във вторник вечерта, съобщили пред "Фрог нюз" хора от нейния кръг. Причина за смъртта е онкологично заболяване. Ели Гюлева водеше съдебни битки за богатството на покойния си съпруг, с когото практически бяха разделени повече от 20 години. През това време той, както сам е казвал неведнъж, живееше с любовта на живота си Бойка Стоянова. Тя бе до него и в болницата.

Припомняме, че Младен Мутафчийски, който бе и крупен бизнесмен в областта на туризма, си отиде след кратко боледуване през ноември 2013 г. Богатството му се оценяваше на 500 млн. лв. Веднага след кончината му възникна проблем кой ще наследи имането му, към което се числят и верига големи хотели. Според последната му воля, изразена в завещание, той оставил по-голямата част на Бойка Стоянова. 

Завещанието беше отворено след смъртта му в Цюрих. Законната съпруга Ели Гюлева отказа да приеме волята на Мутафчийски и започна съдебни битки за богатството, които и до днес не са приключили. Остава загадка как ще свърши борбата за наследството след кончината на Ели Гюлева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).