Подробности за касапницата в Бургас, при която пострадаха две сестри!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:00 / 14.03.2022
728
От полицията дадоха подробности за инцидента, при който бе намушкано с нож младо момиче. Таз сутрин около 05.15 часа в Първо районно управление - Бургас е получено съобщение за инцидент в частна квартира, разположена на ул. "Хаджи Димитър" в Бургас. 21-годишен криминално проявен бургазлия намушкал с нож в областта на главата 21-годишно момиче, обитаващо жилището заедно с 27 годишната си сестра.

Пострадалата е откарана в УМБАЛ – Бургас, където стартирали спешна оперативна намеса за спасяване на живота й.

На мястото на инцидента пристигнали полицейски служители, които установили, че на адреса, обитаван от две сестри, имало младежко събиране. След приключването му в жилището останал да спи 21-годишният бургазлия, както и наемателките на квартирата. По неустановени до момента причини мъжът, след употреба на значително количество алкохол, намушкал с нож в областта на главата 21-годишната бургазлийка, чиято сестра в опита си да я защити също получила прорезни рани по лявата ръка. 27-годишната жена е получила медицинска помощ и е освободена за домашно лечение.

Извършителят на деянието е откаран в УМБАЛ – Бургас с порезна рана на лявата предмишница, като след получаване на медицинска помощ, е задържан в Първо районно управление - Бургас за срок до 24 часа.

Работата по случая продължава.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).