Подробности за ужасната драма с младежи в аквапарк в Приморско

Автор: Силвия Станева
Коментари (1)
07:54 / 09.08.2019
1203
Вчера около 15.09 ч. в Районно управление – Приморско е получено съобщение за инцидент в аквапарка в града, при който тежко ранени са двама 18- годишни младежи. Те са били с компания, която е летувала на квартира в Приморско. Единият от младежите е старозагорец, а втория от с. Кирилово, обл. Стара Загора. 

Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, които констатирали, че младежите пострадали при спускане по атракцията "Цунами“. Единият се спускал с краката напред, а втория с главата, като се срещнали и сблъскали в улея.

Откарани са с екип на "Спешна помощ“ в УМБАЛ – Бургас, като 18 годишния младеж от с. Кирилово, въпреки оказаната му медицинска помощ, починал от нараняванията си, а старозагореца след преглед в УМБАЛ – Бургас е подписал декларация за отказ от хоспитализация и напуснал болницата.

Иззети са видеозаписи от камерите в Аквапарка "Аква Планет“. Разпитват се свидетели на инцидента. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Приморско.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).