Погром! Хлапета спукаха гумите на 20-30 коли

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:53 / 25.01.2019
1777
Снощи в РУ-Пазарджик беше получен сигнал за наличие на множество автомобили със спукани между две и четири гуми, паркирани на улици в пазарджишкото село Мало Конаре. Рано тази сутрин служители на управлението предприеха действия за изясняване на обстановката и на потърпевшите от вандалската проява. По първоначални данни със щети по гумите за между 20 и 30 автомобила, но точният им брой е все още в процес на изясняване. В резултат на проведените оперативни действия от страна на служителите от сектор "Криминална полиция" при РУ-Пазарджик в управлението са доведени общо 6 малолетни и непълнолетни лица, всичките живеещи в село Мало Конаре.

След проведените беседи с криминалисти и инспектори "Детска педагогическа стая" е установено, че преки извършители на вандалската проява са три от тях - на възраст между 12 и 15 години. Криминалистите са открили и иззели и ножа, с който са срязани всички гуми на автомобилите във въпросната вечер. Работата по случая продължава. Това съобщиха току-що от ОД МВР Пазарджик.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Управител на хотел на първа линия в Слънчев бряг: Нямахме избор, ...
Експерт: Харчим повече. Морето много интензивно почна да работи
Очаква ни слънчева неделя 
Цветница е!
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).