Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Полезни съвети при избор на ловни панталони от Zarimex
Автор: Екип Varna24.bg 16:23 / 28.09.2020Коментари (0)1373
©
Екипировката за гористи активности е съставена предимно от горнище, долнище и специални обувки. По-долу ще стане дума за панталоните за лов и предлаганите в сайта на Zarimex видове. Ще видим за кого са предназначени, къде могат да се използват и през кои сезони.

Какви модели панталони за лов ще видите в Zarimex.eu

Преобладаващите в специалната продуктова категория модели са мъжки. Те се отличават по своите размери, кройка и цвят. Използваната материя е достатъчно гъвкава, устойчива на различните външни въздействия и ще Ви предпази при възникване на неблагоприятни природни условия. С тези качествени панталони за лов ще преодолявате дори и най-сложните гористи терени. Гъвкавата и еластична безшумна материя пък е приятна на допир и ще съхрани максимално дълго телесната Ви топлина, така че да осигури желания комфорт.

С камуфлажните панталони за лов от популярните в отрасъла марки, винаги и по всяко време ще се чувствате достатъчно предразположени за най-добър и ефективен улов. С тях ще сте винаги сухи, ще се чувствате добре и свободни за движение. В състава на материята са използвани и естествени продукти като памук и вълна, които се отличават с невероятните си хигроскопични и дълготрайни свойства.

За кого са подходящи

Посещавайки специалната категория, предлагаща нови и висококачествени панталони за лов, на първо място впечатление ще Ви направи голямото разнообразие от видове, размери и цветове. Въпреки това, предлаганите тук долнища са разделени на три категории според предназначението им: 

За мъже

За жени

За деца

Това позволява да екипирате не само себе си, но и всички членове на семейството и заедно да ходите на лов. Долнищата в сайта са толкова висококачествени, че са подходящи дори и когато ходите на риболов, защото с подобни дрехи Вие ще останете винаги сухи. Не се плашете от намокряне, гъсти шубраци и каменисти местности - с тези панталони Ви очакват само приятни изживявания и нужният комфорт за това.

За кои сезони

Основно предлаганите в раздела на Zarimex.eu мъжки модели са зимни и летни, така че да си осигурите нужната екипировка за ловуване както в студените зимни месеци, така и през летните горещини. Всяко от наличните в сайта предложения е проектирано и създадено с мисъл както за осигуряване на защита и пълната свобода на движението, така и за маскировката Ви в гората или полето.

Без значение дали обичате да ловувате през лятото или зимата, тук ще откриете желаното облекло, което ще направи престоя Ви сред природата приятен, уютен и комфортен.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
Почина патриарх Неофит
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: