Полезни съвети при избор на ловни панталони от Zarimex

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:23 / 28.09.2020
1397
Екипировката за гористи активности е съставена предимно от горнище, долнище и специални обувки. По-долу ще стане дума за панталоните за лов и предлаганите в сайта на Zarimex видове. Ще видим за кого са предназначени, къде могат да се използват и през кои сезони.

Какви модели панталони за лов ще видите в Zarimex.eu

Преобладаващите в специалната продуктова категория модели са мъжки. Те се отличават по своите размери, кройка и цвят. Използваната материя е достатъчно гъвкава, устойчива на различните външни въздействия и ще Ви предпази при възникване на неблагоприятни природни условия. С тези качествени панталони за лов ще преодолявате дори и най-сложните гористи терени. Гъвкавата и еластична безшумна материя пък е приятна на допир и ще съхрани максимално дълго телесната Ви топлина, така че да осигури желания комфорт.

С камуфлажните панталони за лов от популярните в отрасъла марки, винаги и по всяко време ще се чувствате достатъчно предразположени за най-добър и ефективен улов. С тях ще сте винаги сухи, ще се чувствате добре и свободни за движение. В състава на материята са използвани и естествени продукти като памук и вълна, които се отличават с невероятните си хигроскопични и дълготрайни свойства.

За кого са подходящи

Посещавайки специалната категория, предлагаща нови и висококачествени панталони за лов, на първо място впечатление ще Ви направи голямото разнообразие от видове, размери и цветове. Въпреки това, предлаганите тук долнища са разделени на три категории според предназначението им: 

За мъже

За жени

За деца

Това позволява да екипирате не само себе си, но и всички членове на семейството и заедно да ходите на лов. Долнищата в сайта са толкова висококачествени, че са подходящи дори и когато ходите на риболов, защото с подобни дрехи Вие ще останете винаги сухи. Не се плашете от намокряне, гъсти шубраци и каменисти местности - с тези панталони Ви очакват само приятни изживявания и нужният комфорт за това.

За кои сезони

Основно предлаганите в раздела на Zarimex.eu мъжки модели са зимни и летни, така че да си осигурите нужната екипировка за ловуване както в студените зимни месеци, така и през летните горещини. Всяко от наличните в сайта предложения е проектирано и създадено с мисъл както за осигуряване на защита и пълната свобода на движението, така и за маскировката Ви в гората или полето.

Без значение дали обичате да ловувате през лятото или зимата, тук ще откриете желаното облекло, което ще направи престоя Ви сред природата приятен, уютен и комфортен.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Започва Страстната седмица: Ето какви са обичаите
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).