Полфрийман: Все още се намирам в примката на българското правителство

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
15:35 / 29.05.2020
1308
Австралиецът Джок Полфрийман, който от вчера е окончателно освободен за убийството на 20-годишния Андрей Монов, моли премиера на родината си Скот Морисън да намери начин да го прибере у дома, като се свърже с българските власти.

Вчера Полфрийман се е ожалил на местна медия, че е насилствено задържан у нас, въпреки решението на магистратите от ВКС и че всички събрани от семейството му пари по прибирането му миналата година, са изгорели заради българското Министерство на вътрешните работи.

"Нямам никакви планове, защото животът ми се контролира от МВР. Може да съм вън от затвора, но все още се намирам в примката на българското правителство", коментира австралиецът, който трябваше да излежи още 6 години от присъдата си за ликвидирането на Монов. 

33-годишният Полфрийман и баща му Саймън твърдят, че пускането му извън пределите на страната било въпрос на 1 клик с мишката в съответната институция, който да отнеме забраната за пътуване, пише още "Лупа".

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).