Полицай иска да постави рекорд на Гинес в "България търси талант"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:34 / 13.10.2019
1233
Мариан Димитров от Пловдив впечатли журито на "България търси талант" със своята сила. На 17 г. осъзнава, че щангите му се отдават. Батковците в залата ревнуват, че "келешът вдига повече от тях".

Работи като полицай повече от 10 години. Не харесва работата си. Разочарован е "от системата у нас" и иска да напусне, за да бъде професионален стронгмен атлет.

В "Тази събота и неделя" той сподели, че детската му мечта не е била да бъде униформен. Споделя, че спортува от 5-годишен. "Баща ми ме отведе в залата по айкидо, за него това беше най-добрият спорт – не е лъжа, най-дисциплинираният е. После майка ми ме заведе на плуване, малко гребане тренирах, бокс. Започна да ми върви да вдигам тежко", заяви Мариан.

30-годишният атлет е многократен републикански шампион по силов многобой. В България няма конкуренция. Издържа се абсолютно сам, без спонсори зад гърба. Няма средства за треньор, рехабилитатор, добавки – тренира в двора си със собственоръчно направени уреди.

Канят го на престижни състезания, но не може да си позволи разходите. Мариан даде заявка, че в "България търси талант" иска да счупи рекорд на Гинес – носене на 750 кг кобилица на рамо. Обмисля да дърпа самолет или две пожарни наведнъж.

Женен е има син на почти три години. Въпреки крехката възраст, малкият тренира със собствени уреди, умалени копия на тези на татко си. Постоянно му подражава.

Тази вечер в 20 ч. по bTV "България търси талант" отново ще сложи усмивки на лицата на цялото семейство и ще достави радост във всеки български дом.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Проблеми по българските плажове, летният сезон блокиран?
Дезинформация: Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха: Лихвите по депозитите ще се вдигнат!
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).