Полицай, охраняващ изборна секция, засече мъртвопиян шофьор

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:43 / 03.11.2019
1220
Полицейски служител, ангажиран с охрана на изборна секция станал свидетел на пътен инцидент с материални щети, единият от водачите бил зад волана с 2,67 промила алкохол. Малко преди 12:30 часа днес пред една от секциите в Каспичан водач на лек автомобил Фолксваген "Поло“ ударил лек автомобил Тойота. Между тях възникнал спор. Униформеният забелязал, че единият от двамата мъже залита. На място бил повикан екип на Пътна полиция да го тества за шофиране след употреба на алкохол. Отчетени били 2,67 промила. Водачът е дал кръвна проба за анализ. Задържан бил за срок до 24 часа в полицейското управление в Нови пазар. Образувано е бързо производство. 

Още един водач бил установен да шофира след употреба на алкохол малко преди 13 часа днес. Екип на "Пътна полиция“ спрял за проверка водач на лек автомобил Ауди 80, който се движил в село Радко Димитриево. Водачът на автомобила, 46-годишен жител на село Салманово бил във видимо нетрезво състояние. Тестван бил с дрегер, който отчел 2,04 промила алкохол в издишания въздух. Отказал да даде кръвна проба за анализ. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление в Шумен. Образувано е бързо производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).