Полицаи откриха много канабис в стая в хотел "България"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
11:56 / 28.08.2023
555
Около 03.10 ч. на 26 август на бургаската улица "Чаталджа" служители от сектор "Специализирани полицейски сили“ при ОДМВР - Бургас спрели за проверка лек автомобил "Мазда 6“ със софийска регистрация, управляван от 49-годишен софиянец. Той е тестван за употреба на алкохол и наркотици. Вторият тест отчел положителна проба за употреба на канабис. Водачът отказал да даде кръвна проба за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа, като автомобилът е иззет.

По време на огледа на автомобила в багажника му е открита и иззета пластмасова декоративна бутилка, съдържаща суха зелена тревна маса – канабис, с тегло около 20 грама. По неотложност е извършено претърсване на обитаваната от 49-годишния мъж хотелска стая в х-л "България“. Там са намерени и иззети  двулитров, еднолитров и половин литров стъклени буркани, съдържащ суха зелена тревна маса - на глави до гърловината – канабис, както и  сумата от 22 940 лв.

Общото количество на иззетия канабис е около 300 грама. Софиянецът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Пеевски: Радев много иска, ама не му стиска - да престане да плаш...
Средната работна заплата достигна 2198 лв. през първото тримесечи...
Инспектори на ИАРА хванаха камион с близо 4 тона рапани
България е предупредена за утре
Радев: Политическите партии губят доверието на избирателите
Преслав Бобев: Изненадите на конференцията Digital4Sofia Online A...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).