Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Полицай преби жена си пред очите на двете им плачещи дъщери, защото била болна от коронавирус
Автор: Екип Varna24.bg 16:47 / 28.04.2023Коментари (0)668
©
Районна прокуратура – Благоевград внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Атанас Н. за причиняване на телесна повреда и закани с убийство към бившата си жена, предава struma.com.

Мъжът упражнявал системно физическо и психическо насилие спрямо съпругата си. То се изразявало в нанасяне на удари в различни части на тялото й и душене, отправяне на заплахи и обиди спрямо нея. Причина за проявената агресия била ревността, която обвиняемият изпитвал към нея.

Двамата имали брак от 2011 г. и две дъщери, с които живеели в село Ново Делчево до Сандански. Драстичният случай е от 27 юли 2020 г., когато полицаят и семейството му били поставени под задължителна карантина, тъй като жената се заразила с COVID–19. Той се ядосал, обвинявал я за случилото се, викал и я обиждал, след което ѝ нанесъл побой в присъствието на двете им малолетни деца, които плачели.

Жената решила да напусне семейното жилище и на 11 август се преместила в Благоевград. Няколко дни по-късно мъжът ѝ се обадил и я заплашил, а тя се свързала с "Асоциация Анимус“ и с адвокат.

По нейна молба съдът в Благоевград ѝ издал заповед за незабавна защита, а впоследствие била одобрена спогодба за родителските права върху децата от майката, определена била месечна издръжка и режим на лични контакти с бащата.

След раздялата обаче полицаят продължил с психическото насилие над жената, като я обиждал и отправял различни закани при срещите им.

При една от срещите му с децата пред общината в Благоевград и в присъствие на представители на отдел "Закрила на детето“, полицаят отново заплашил жената, влязъл в конфликт и със социалните работници, заканил се да убие и сестрата на съпругата си, която била свидетелка на срещата им.

След подаден сигнал за случилото се започнало и разследването. От прокуратурата подчертаха, че обвиняемият системно е тормозил жена си и е упражнявал насилие над нея. Семейството се развежда. По време на едно от съдебните заседания полицаят налетя на съдебни охранители, след заяждане със съдията по делото. Наложи се да го изведат с белезници от съда в Благоевград.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: