Полицейско насилие? Новият министър назначи проверка, която показа съвсем друго

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:35 / 30.01.2017
885
Клип, на който се вижда как униформени бият младеж, предизвика светкавична реакция у новия вътрешен министър Пламен Узунов. Видеото се появи вчера следобед в социалните мрежи. После бе изтрито. За да разсее всякакви подозрения, че биячите са полицаи, Узунов разпоредил проверка на случая, съобщиха от вътрешното министерство. 

След нея стана ясно, че около 13,45 ч. вчера двама младежи влезли в пререкание с персонала на заведение за бързо хранене край НДК. Момчетата отказали да се махнат от ресторанта. Заради това продавач натиснал паникбутона и повикал гардове от частна охранителна фирма. Именно те извели младите мъже от заведението. Тогава вероятно са били и бити.

От МВР казаха още, че към 14,15 ч. получили сигнал за насилие. Податели били младежи на 19 и 20 г. Пред пристигналите на място полицаи момчетата се държали неадекватно. Отказали да подадат жалби срещу гардовете, не пожелали и да бъдат прегледани от лекар. До късно в неделя полицаи разпитваха частните гардове за случая.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Белла Дамянова, НМД: С последователност и приемственост държавата...
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите между него, Ас...
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).