Полиция нахлу в заведение в центъра на Бургас, шокира се от голи момичета!

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:19 / 07.03.2020
2201
38-годишен бургазлия, собственик на нощно заведение в центъра на Бургас, бе задържан при специализирана полицейска операция на служители от отдел "Криминална полиция" към ОД МВР Бургас и Специализираните полицейски сили.

Констатирано е, че същият склонявал момичета, работещи като стриптийзьорки в бара, да приемат и предлагат и сексуални услуги срещу заплащане с цел придобиването на по-високи доходи. Към момента са установени четири момичета на възраст 18 - 27 години, всички от вътрешността на България, които започнали работа в нощното заведение като танцьорки.

С течение на времето обаче 38-годишният собственик на обекта ги склонил към развратни действия и предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане посредством даване на облаги и обещаване на високи доходи.

Обичайната цена за 15 минути била 70 лева, а за половин час - 150 лв., като малка част от парите оставали за момичета. При претърсването на заведението е намерена парична сума в различна валута и купюри /освен български лева, са открити долари и евробанкноти/.

Освен 38-годишният собственик на заведението за срок от едно денонощие е задържан и 46-годишен охранител, като към момента се изяснявана съпричастността му към извършваната престъпна дейност.

По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Районна прокуратура - Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Meteo Balkans: Идват нови валежи. Има риск от наводнения, това мо...
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Рибарите по морето са много притеснени
Д-р Аспарух Илиев от Берн: Спрете с целуването на бебето и струпв...
Студентски стол в голям наш град стана хит: Предлага салата за 1,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).