Полицията в Шумен се среща с жителите на малките населени места в областта

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:08 / 03.01.2024
1008
Мобилни екипи на ОДМВР- Шумен ще проведат срещи с жителите на отдалечени и малки населени места на територията на област Шумен през месец януари. График за срещи на мобилни екипи с жители на малки и отдалечени населени места и представители на местната власт. 

На 4 януари екипите ще посетят селата Коньовец  и Велино. Срещите ще се проведат в кметствата. Началният час в село Коньовец е в 10:00 часа, а в село Велино в 11:00 часа.

На 11януари  ще бъдат на територията, обслужвана от РУ- Велики Преслав, за да се срещнат с жителите, кметовете и кметски наместници на селата Кълново и Янково. Първата среща започва в 10:00 часа, а в село Янково в 11:00 часа.

С жителите на селата Жилино и Писарево  са предвидени срещи на 18 януари. В 10:00 часа в кметството на Жилино е насрочена първата  срещата с местните жители, а в 11:00 ще започне срещата в село Писарево.

На 25 януари мобилните екипи  ще посетят селата Климент и  Наум. Началният час на срещата в село Климент в сградата на кметството е в 10:00, а в село Наум – в 11:00 часа.

В мобилните екипи са включени полицейски инспектори от криминална полиция, икономическа полиция и охранителна полиция. Тяхна задача е да проверят има ли нерешени проблеми от компетентността на полицията. По приетите сигнали, които не от компетентността на полицията ще се  предприемат действия за уведомяване и търсене на решение на проблеми от институциите, от които зависи.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Откриха тяло на мъж край Казанлък
Интензивен трафик на някои от граничните ни пунктове!
Катастрофа на АМ "Тракия", на място има линейка
Брутално задръстване на Маказа
Последният български цар днес става на 87
Празник е! Честваме чудотворец, помогнал на хиляди


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).