Полицията в задънена улица за убийството на 16-годишното момче

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:05 / 05.06.2015
702
Третият заподозрян за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина на 2 юни, освен двамата близнаци от Строителния техникум, е минал тест с полиграф в института на МВР и вече е вън от подозрение. Става въпрос за момчето, с което приятелката на Георги - Лора, е била в близки отношения, съобщава "Телеграф".

То също било категорично извадено от кръга на възможните извършители. Вече са били разпитани 5-6 души, за които имало съмнение, че може да знаят нещо или да са съпричастни. Те обаче или имали алиби, или нямали информация, която би помогнала на разследването. Някои не искали изобщо да съдействат на полицията, поради което от МВР пуснаха в сряда молба за помощ.

Една от последните улики на криминалистите била дръжка от нож, намерена в района на престъплението. Оказало се обаче, че и тя не е хладното оръжие, с което е убито момчето. Записите от камерите, които са били гледани, също до момента не помагали с нищо.

Иззет е компютърът на убития Георги, като разследващи са търсили мотив за престъплението в комуникацията му през скайп, както и във Фейсбук.

Оказало се, че Игнатов няма конфликт с никого. Следващата стъпка е да направят справка от мобилния му телефин, за да разберат с кого се е чувал и си е писал през последния месец.

Така мистерията с убийството на 16-годишния ученик от Търговско-банковата гимназия се заплита. Първоначалната версия беше за любовен триъгълник. След това се появи тезата, че момчето е убито заради футболни пристрастия. 

Тя също отпадна. В същото време всички приятели на ученика го описаха като много кротък, дружелюбен и неконфликтен. Никой не е знаел да е имал врагове или някакви проблеми.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Листите за парламентарните избори имат от всичко: Нови лица, добр...
Плевенчани останаха на тъмно след бедствието
Половин България е пазарувала онлайн в последните 6 месеца
Борисов: Петков казваше "Тагарев е нашето знаме", сега го няма в ...
Млад мъж от "Столипиново" учи за зъболекар, иска да си отвори каб...
Потоп удави плевенчани


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).