Понеделникът ще започне със слънце, но вечерта ще го обърне на дъжд

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:03 / 02.04.2017
881
През нощта ще бъде ясно и почти тихо. Минималните температури ще са предимно между 0° и 5°. Утре, през по-голямата част от деня, ще бъде предимно слънчево. Ще се появи слаб източен вятър. Още преди обяд от югозапад ще започне увеличение на облачността, отначало висока, която постепенно ще се вплътнява и снишава. Максималните температури отново ще са между 18° - 23°, по Черноморието - едва 10°-13°. Вечерта в крайните югозападни райони ще има превалявания от дъжд, а през нощта срещу вторник ще превали и на места в останалата част от страната.
Атмосферното налягане слабо ще се понижи, оставайки по-високо от средното за април.

Над планините от Югозападна България ще е с разкъсана облачност, която след обяд ще се вплътни и сниши и вечерта на места там ще превали. Над останалите масиви през деня ще се задържи слънчево. Ще духа слаб до умерен юг-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 13°, на 2000 - около 5°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. След обяд облачността от юг ще започне да се увеличава и ще е предимно висока. Ще се задържи без валежи. Ще духа слаб източен вятър и с него дневните температури отново ще се задържат ниски, максималните ще са между 10° и 13°. Температурата на морската вода е 8-11°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на тези служители
ЕК призова България да подобри своя национален план в областта на...
НСО с позиция срещу твърдения на Денков: Охраната не му била отне...
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% преднина пр...
БНБ: Външният дълг на България нарасна с над 160 млн. евро за год...
Главчев с важна среща, разговаря с представители на Националния с...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).