Поп счупи черепа на сина си заради трактор

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:21 / 19.04.2017
928
Попът от Хаджидимово Димитър Войнов строши с метален прът черепа на 32-годишния си син Георги в свада за трактор.

Кървавото меле се разиграло малко преди 10 часа днес пред Шалевия магазин в градчето. По-малкият син на попа паднал в безсъзнание окървавен и с разбит череп на улицата, а пристигналата линейка го транспортирала в Гоце Делчев, а оттам за софийска болница. 

До преди 1 година цялата фамилия живеели в мир и разбирателство. Семейният конфликт тръгнал, когато двамата синове на попа купили трактор от 58-годишния Благовест Къшев от близкото село Ляски. Той е чичо на жената на Георги. 

Месеците се търкаляли и въпреки настоятелните напомняния на по-големия брат, Георги и жена му все отлагали нотариалното прехвърляне на земеделската машина: "Няма проблем, бе бате. Нали машината сме я платили, наша си е!", отговарял Георги на настояванията на брат си и баща си поп Димитър да се оформи нотариално покупката. По едно време майка им - попадията не издържала на караниците и се преместила да живее при нейни роднини. 

Днес продавачът на трактора Благовест Къшев дошъл в Хаджидимово и поискал още пари, за да се съгласи да прехвърли машината. Разгоряла се люта роднинска кавга, която бързо прераснала в ръкопашна схватка на улицата пред Шалевия магазин. 

Попът, който също пострадал в мелето, защитавайки големия си син, налетял с метален прът на по-малката си снаха. Изненадващо за него обаче Георги застанал пред нея, за да я защити. Така желязото се стоварило върху главата му. Ужасяващата гледка станала е пред очите на десетки свидетели. 32-годишният Георги се строполил на земята, кръвта се разляла около главата му. 

Свещеникът, също окървавен, се опитал да го свестява, но безрезултатно. Местната линейка веднага дошла и медиците установили, че пострадалият е с фрактура на главата. Линейката веднага потеглила с двамата - баща и син за гоцеделчевската болница "Иван Скендеров", откъдето сина е транспортиран за софийска болница. Около 14 часа друга линейка извози поп Димитър до болницата в Благоевград.

Полицията е започнала щателно разследване на трагичния семеен конфликт.


Източник: Монитор

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...
По празниците на АМ "Хемус": До 3 май ще е двупосочно движението ...
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).