Попфолк певицата Рени сътвори патриотичен скандал в дискотека

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:16 / 05.07.2022
1186
Попфолк певицата Рени вдигна лют скандал в столична кръчма, а причината е повече от сериозна и със сигурност няма да остави равнодушни много българи.

Нервите на 53-годишната изпълнителка се опънаха заради сръбски знамена, които бяха развети от персонала на заведението при представянето на певицата на вечерта - Теа Тайрович. Сръбкинята излезе на сцената малко преди полунощ под звуците на мощен юго кючек, а сервитьорите развяха от всички части на заведението огромни сръбски знамена. Това никак не се хареса на българската звезда.

Изпълнителката на "Като птица съм свободна" се оказа изключителна родолюбка. След няколко минутна разправия и последвали обяснения от страна на заведението, че това е традиция при посрещане на изпълнителите, родната легенда Рени получи голям български флаг. Като истински горда българка тя не спря да развява трибагреника гордо почти през цялото време.

"Нямам нищо против Сърбия, напротив, работила съм там и продължавам да правя проекти, въпросът е принципен - намираме се в България. Разбирам това, че се прави от уважение към изпълнителя на вечерта, но редом със сръбското знаме в този случай, трябва да седи и нашето“, коментира на всеослушание, пише "Телеграф".

Прехвалената сръбска изпълнителка не изпя нито една авторка песен за цялата вечер. Част от феновете в заведението останаха малко разочаровани и коментираха, че Теа Тайрович всъщност май не е тази велика звезда, за която я представят у нас мениджърите й. Други от гостите се забавляваха и останаха очаровани от чара и харизмата на кръчмарската певачка.

Виж коментарите (0)

Още по темата (6917):
23.04.2024 Певицата Валя с подробности за своята "Рана"
22.04.2024 Сериалът "Baby reindeer": Шокиращо искрено изследване на тормоза и
обсесията
05.04.2024 Бивш футболист отново намери любовта
10.03.2024 Филип Аврамов и братята му разказаха за уроците, които научаваме от бащите
си
01.03.2024 Черната Златка показа мъжа си
21.02.2024 Ники Урумов и група P.I.F. с ексклузивна премиера на песента "Обезумели" по музика на Димо
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).