Поправиха неизправност в правителствения самолет с тиксо

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
13:58 / 17.09.2012
1103
Неизправностите в правителствения еърбъс могат да се поправят и с тиксо. В това се убедиха президентът Росен Плевнелиев, министрите Лиляна Павлова и Ивайло Московски, представители на бизнеса и журналисти. Всички те станаха свидетели на спешни ремонтни работи преди излитането на българската делегация, водена от държавния глава на официално посещение във Виена. Сребристо тиксо и няколко минути търпение от страна на персонала в самолета решиха проблема с падащо табло над главата на един от бизнесмените, придружаващи президента. Капакът придържаше маските, които падат в случай на разхерметизация на машината. Ако таблото не бе залепено, уредът щеше да виси в самолета през целия полет.

Пътуването на президента бе само дни след като премиерът Бойко Борисов обяви, че закупеният на многократно по-висока цена от предходния кабинет самолет е под всякаква критика. Министър-председателят дори си носел масичка, за да не се разлива кафето му. Експремиерът Станишев тогава контрира: "Като не му харесва, да не го ползва".

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Д-р Миндов предупреди: Почва като обикновена вирусна инфекция
Борисов попита защо правителството на Кирил Петков, с пълно мнози...
Експолицаят Караджов, осъден на доживотен затвор, се е барикадира...
Лоши новини за любителите на лова
Вижте какво време ни очаква до края на седмицата
България има нов милионер от тотото


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).