Поредна тежка катастрофа в столицата! Дете загина, а друго е в тежко състояние

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
22:56 / 13.12.2019
2238
Две деца са били блъснати тази вечер на столичния булевард "Никола Вапцаров" срещу бившия увеселителен  парк "София ленд", съобщава bTV. Инцидентът става 24 часа след друг ужасяващ инцидент с дете.

По предварителна и неофициална информация децата са пресичали неправилно. Те са на възраст между 13 и 14 години. От Спешна помощ потвърдиха за тежкия инцидент.  Джипът се е движил в най-лявата лента на булеварда. В него са пътували баща и син.

Водачът е изваден и откаран в болница, сигналът за катастрофата в Спешна помощ е бил подаден в 19. 33. Съобщено е за две ударени деца на ул. "Бигла" 52, на светофара. Към мястото веднага са тръгнали две линейки, първата е била там в 19. 38 часа.Когато пристига, се оказва, че подаденият адрес е адресът на природоматематическата гимназия, от която двете деца излизат.

Мъж, който се намирал там, е видял случилото се и се е обадил в Спешна помощ. Самата катастрофа, обаче, е била на бул. "Вапцаров" на светофара срещу "София ленд". 

Отивайки вече на точното място, лекарите откриват 14-годишно момиче в шок, с тежка политравма, множество вътрешни наранявания, то е закарано в "Токуда". Също в много тежко състояние е било и 13-годишно момиче. То е било в кома, с открита фрактура на крака, което е животозастрашаващо. Детето е закарано в "Пирогов" в много тежко състояние, с опасност за живота", съобщи пред  "Блиц" говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска. По неофициална информация разкриват още, че детето, закарано в "Токуда", е починало, малко, след като е било прието, независимо от усилията на лекарите.  И към момента в "Пирогов" се борят за живота на другото 13-годишно дете. Ужасяващата катастрофа, завършила с трагедия и отишъл си невинен живот, е поредната, в която е пострадало дете. 

Движението в района е затруднено. В посока "Кошарите" се е образувала колона от автомобили.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Варненци: Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния сп...
Георг Георгиев: Родствените връзки на ПП и техните семейни реализ...
Гарантират ти 3 000 лева заплата – няма кандидати
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Хакери измамиха многодетна майка, жена на програмист. Той им обяв...
Проф. Тодор Кантарджиев за коклюша: Антибиотикът трябва да се дав...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).