Поредна ужасия у нас: Баща блудствал с 8-годишната си дъщеря

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (6)
14:38 / 11.09.2016
1252
Арестуван е баща от град Каолиново, блудствал с 8-годишната си родна дъщеря. Случаят е станал в четвъртък след обяд в семейното жилище в панелен блок в градчето. Още същата вечер момиченцето е било освидетелствано в Шумен.

Според неофициални източници имало неопровержими доказателства за блудство с детето. С него е правен анален и орален секс. Предполага се, че това не е за първи път. Бащата, 44-годишният строител Гюнайдън С., го правел, когато е пиян. Семейството имало и по-голяма дъщеря, не е ясно дали това не се е случвало и с нея. Бащата бил строител, а майката работела към общината по временната заетост, метяла улици. Двамата нямали брак, но децата били техни. Той е турчин, тя ромка.

В четвъртък бащата бил в къщи с 8-годишната си дъщеря и по-малкото й братче. След обяд ги пратил до магазина да му купят цигари. Като се върнали казал на малкия: "Ти иди да си играеш, ние с кака ти имаме работа" Прибрал момичето в стаята и заключил. Не е ясно дали момченцето е казало нещо на майка си, или тя се върнала по-рано от работа, но твърдяла пред съседи, че видяла всичко. "Аз ги хванах", викала тя.

Подала жалба в полицията. Бащата насилник е арестуван в петък. Очаква се в понеделник в съда в Нови пазар да му бъде гледана мярката. Прокуратурата щяла да иска постоянен арест. Официални информация по случая няма, но това е обикновената практика на прокуратурата в Шумен. За полови престъпление на медиите не се съобщава нищо. Едва, когато делата влязат в съдебна зала, тогава се научава за подобни случаи.

Източник: "24 часа"

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Синоптикът Петър Янков: Всички големи градове имат този проблем
Доброслав Димитров, БАСКОМ: Не смятам, че електронното гласуване ...
Главчев предупреди за изборите: Вчера разбрах за едно предизвикат...
Ивелина Рускова: Около 200 000 двойки в България се сблъскват с р...
Румен Радев за промените в Закона за хазарта: Чакам експертите си...
Радев: Всяка партия трябва да заяви защо иска властта


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).