Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Последен SMS преди смъртоносния изстрел: "Сега тръгва. Сам е в колата"
Автор: Екип Varna24.bg 08:36 / 11.10.2017Коментари (0)1261
©
"Сега тръгва. Сам е в колата". Това пише фаталната Дешка в последния си SMS, който е изпратила малко преди да бъде застрелян нещастният й съпруг доктор Христодулу Каландзаки до 37-годишния си любовник Красимир Карчев, който вече чакал в засада. Според полицейските служители, които са претърсили дома на лекаря, са намерили мобилния телефон на съпругата му, която не е успяла да изтрие уличаващите съобщения. В предпоследното съобщение 38-годишната пише на любовника си: 

"Може да се наложи да го отменим. Може да отиде и брат ми да вършат разни неща в кабинета му. Ще ти звънна да се махнеш тръгнеш. Ако е необходимо, не", съобщава в. "Български новини". След като пожелала честит рожден ден на съпруга си и го изпратила, Дешка веднага изпратила последното съобщение с указания на Карчев. 

Решението на лекаря да отиде в кабинета си сам в събота слага началото на края му. Българинът, маскиран като ловец, го екзекутирал хладнокръвно, слагайки ужасен край на живота му. "В последно време се страхуваше за живота си", разказват негови приятели. Според приятели и роднини на лекаря, напоследък започнал да подозират, че нещо не е наред със съпругата му и се усъмнил в извънбрачна връзка. В действителност започнал да се съмнява и за бащинството на детето и споделил пред роднина съмненията си във връзка с бащинството, но така и не успял да дочака ДНК теста, тъй като майката държала детето плътно до себе си.

И така скандалите започнали да не стихват, което разтревожило българката, която заедно с любовника си Карчев решили да пристъпят към сатанинското дело. За утре сутринта бе отложено делото за определяне на мярката за неотклонение на двамата българи задържани за убийството на 62-годишния д-р Христодулос Каланзаки. В същото време стана ясно, че майката на Дешка - Иванка Говедарева, е погребала преди 40 дни съпруга си, отново гръцки гражданин, учител по професия. 

Също като дъщеря си, която е работила първо като домашна помощница в дома на доктора и е създала връзка с учителя, който е бил семеен, развежда се и се жени за Иванка. "В крайна сметка те доказаха, че целта им е да се женят за богати мъже и да се възползват от икономическото им състояние. Вероятно учителят е починал от естествена смърт поради възрастта си, а съпруга на дъщерята тъй като е по-млад измислиха план за смъртта му", каза в национален ефир Манолис Цобанакис, който е съпруг на сестрата на жертвата. Според непотвърдена информация, ДНК-тест-а за детето е направен и са чакани резултатите. 

Според информация българският полицай е правил проба за убийството на 23 септември отново ден събота. Планът му обаче пропаднал заради ловуващите наблизо гърци. Тогава се прибрал в България и се върнал обратно на 6 октомври. Гръцки ловци, намиращи се наблизо, видели с очите си екзекуцията.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Природни стихии
Избори в Турция
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Евроизбори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: