Последни подробности за мащабната акция на полицията в Карнобат!

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
11:41 / 10.02.2022
762
От полицията дадоха подробности за мащабната акция в Карнобат, за която Burgas24.bg съобщи. Тя е проведена днес на територията на карнобатския квартал “Калайджийски" от служители на главна дирекция “Национална полиция" със съдействието на жандармерията и ОДМВР Бургас. Насочена  към неутрализиране на организирана престъпна група, развиваща престъпната си дейност основно на територията на България и в частност в Карнобат.

Касае се за група лица, извършващи измами в особено големи размери. Същите обясняват, че са представители на големи турски и германски банки, като убеждават жертвите си, че ще им уредят банкови кредити в размер от 100 000 до 40 000 000 евро, за да подпомогнат производствената си дейност.

От сутринта на девет адреса в карнобатския квартал се извършват арести и претърсвания. Към момента са задържани десет човека. Предстои обобщаване на информацията за ролята на всеки един от тях в организираната престъпна група, както и повдигнато на обвинения.

Акцията се провежда под надзора на специализираната прокуратура и следствения отдел към специализираната прокуратура.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Отговорите на матурите по профилиращите предмети излязоха, вижте ...
Социалната комисия отказа да гласува увеличението на пенсиите с 1...
"Зелената сделка" и негативните последици върху нас, автомобилите...
Доц. Мангъров за новия "вирус на шамара" и защо така е известен
БНБ с важна информация
Апелативният прокурор на София подаде оставка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).