Пострадалата в катастрофата с Дивна е един от най-успешните ни модели

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:05 / 15.03.2018
3997
Един от най-успешните български модели е пострадалото момиче при катастрофата, причинена от поп изпълнителка Дивна нa 12 март. 20-годишната Кристин Илиева е с тежки фрактури на двата крака и разкъсвания на десния крак. Първата животоспасяваща операция е извършена още същия ден няколко часа след катастрофата в УМБАЛ "Д-р Георги Странски" от доц. Тодоров в Плевен, а след това е преместена във ВМА София, където екип от специалисти за грижи за нея. Общото и състояние към момента е добро, но поради тежките фрактури и разкъсванията на единия крак е поставена в барокамера, следващата седмица й предстоят още операции.

Прогнозите не са особено приятни и се очаква физическото й възстановяване да продължи поне година. Кристин е един от най-успешните ни модел. Изключителен професионалист с огромен потенциал и възможности за развитие в модния бранш. Работи с едни от най големите агенции по света. Всички са шокирани от случилото се и се молим бързото и възстановяване.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).