Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Посъветваха шофьори да си изхвърлят книжките след ситуация на АМ "Тракия"
Автор: Екип Varna24.bg 09:31 / 08.07.2022Коментари (26)575
© Фейсбук
Шофьор публикува интересен пост във Фейсбук, видя Plovdiv24.bg. Ето за какво по-точно става въпрос:

"На "Тракия" е страшно. Не знам дали тия са точно нарушители, но все пак създават неприятни предпоставки. Първо тоя с мерцедесчето не дава път, след това и рейсът ме изправи на спирачките, въпреки че не личи много на клипа".

Коментарите под публикацията не закъсняха:

"От караулката на Цариградско до кръговото на Бургас не докосвам спирачката нито веднъж и не защото карам бавно, а защото виждам какво става на пътя. Та всичко опира до умение за шофиране".

"Всички леваци карат вляво и нямат идея, че има основна лента за движение и лента за изпреварване. За магистрала става дума и у нас, и в цивилизования свят. У нас нито има обучение по темата, нито има санкции за това нарушение. Резултатът е видим".

"Мале, мале, колко идиоти има тука, нямам думи. Никой не бил длъжен да дава път - айде книжките в казаните барабар с вас. Затова това е пълно с гробове по пътищата, защото половината не знаете нищо от правилника".









Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Проблема си е в теб. Не знам защо си мислиш,че всички трябва да ти правят път веднага. Що се отнася до малкото мерцедесче, кара в ляво защото там магистралата в дясна лента е в много лошо състояние, водачът след като премина този участък веднага мина в дясна лента.
0
 
 
Нищо нередно не виждам това, че караш в лявата лента не означава и се мислиш за Батка
+2
 
 
Е какво толкова е станало? Единият се премести, вярно малко по-бавно, но го направи. Автобусът тръгна да изпреварва влекача и се движи със 100 км. Той е фабрично и законово ограничен, а влекачът е на 90 км. Да, става бавничко, но това се учи още в школата за шофьори....или поне едно време ни учиха!!! Сега явно само свирки правят и кинти лапат! Затова като се кара се мисли и в правилника има "съобразена и несъобразена скорост с пътната обстановка" Понеже в БГ масово останаха бастуни, шушляци и тъпи свирки, затова се появяват и клипове с тъпи въпроси и коментари!!!
+1
 
 
Само аз ли забелязвам, че снимащия си кара в лява лента доста преди да изпревари когото и да било? А и очевидно кара с над 140 км/ч.
-1
 
 
Проблема е,че трафика е х 10 откакто тази магистрала беше пусната навремето.В момента хем е с дупки,хем с голям трафик.Трябват още по едно платно в посока.И нали уж от ТОЛ таксите всички пътища щяха да бъдат оправени? Или Промяната и там смуче като посредник от най-високо ниво,по подобие на 1 лв горница бензин и поне 30% при г**а.Промяната не са нищо повече от едни много по-умни от предишните крадци.Сложили са си % на входа и изхода на държавата,пък матряла кучета го яли
0
 
 
Най-редовнопо магистралата се изпреварват тирове. Те имат ограничение 100 км/ч и нямат право да го надминават, а и не може да се движат по-бавно. Съответно като тръгват да се изпреварват, разликата между скоростите им е 1-2 км/ч и въпросното изпреварване отнема 1-2 минути. Колкото до дясната лента, че била основна - в по-голямата част от магистралата дясната лента не става за нищо. Ако искаш да се движиш в дясната лента - 80-90 км/ч. Със 130-140 не става. Дори със 120 не става в много случаи
-1
 
 
въпросния участък е компот... нормално е всеки да кара в лявата лента. просто всеки като кара в ограничението няма да има проблеми...
0
 
 
Въпросната е карала с поне 150 км/ч може лесно да го сметнето от видеото. Та кой е в нарушение? Максимално разрешената скорост не е минимално препоръчителна!
0
 
 
Не виждам реиса с какво ти пречи изпреварва си съвсем нормално човека и предполагам че си кара в рамките на ограничението а я кажи ти с колко караш не се прави на света вода
+4
 
 
Бате,бате 1 път така преди месец от София за Пловдив тъкмо настигам автобус който ще изпреваря и онзи пуска мигача и тръгва присветвам му и скачам на спирачките-усети се да се върне в лентата си де. Абе ей мигача не ти дава предимство кълвач-да е.. тъпите дападжии
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1596) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: