Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Потрес! Разгонен общак бръкна под полата на жена в центъра на Пловдив!
Автор: Георги Василев 16:19 / 05.02.2020Коментари (2)2479
©
Общ работник от Пловдив, който жадувал за ласки, се предаде пред нагона и извърши грозно блудство на центъра на града, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Причината е още по-потресаваща – жена му била бременна и не му давала да прави секс с нея. Случката е от август, но мъжът получи наказанието си от съда преди дни – една година условна присъда с тригодишен изпитателен срок.

Грозните си действия работникът, който е само с начално образование, извършил на 20 август. Около 12:30 часа той карал колелото си по тротоара на булевард “Шести Септември" и отивал на работа на строителен обект, който се намирал на улица “Цар Калоян". По това време жертвата му била в съдебната палата, за да си извади свидетелство за съдимост.

След като приключила със справката, жената тръгнала към площад “Съединение". Вървейки по тротоара, тя била забелязана от подсъдимия, който се движел с велосипеда. Дамата се харесала на нарушителя, на който му се приискало, минавайки бавно покрай нея с колелото, с дясната си ръка да бръкне под полата й и да я хване на голо за задните й части или в интимната област. По това време жена му била бременна и не му давала да прави секс с нея.

Секунди по-късно обвиняемият блъснал жената с предната гума на колелото си. От удара свидетелката била много изненадана и се обърнала надясно и назад. В този момент нарушителят бръкнал под роклята й, след което я хванал силно с ръка в областта на дупето и интимните части. След това побързал да се отдалечи с колелото от мястото и продължил по пътя за работа.

Дамата била шокирана и изплашена от случилото се, обадила се на съпруга си и му съобщила за случило се, а след това се явила във Второ РУ, където подала заявление и депозирала обяснения и описала велосипеда. Полицаите прегледали записите от охранителни камери в района и три дни по-късно установили подсъдимия. Той разказал за случката, бил задържан за 24 часа и няколко месеца по-късно – даден на съд.

Пред магистратите признал вината си и поискал делото срещу него да бъде гледано по съкратената процедура. Мъжът бил с чисто съдебно минало, съдействал на органите на досъдебното производство, признал вината си, съдът сметнал, че следва да му наложи само условна присъда – една година с тригодишен изпитателен срок. Присъдата подлежи на обжалване и протест.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За едно хващане за задник...година условно. Онази мърша уби катаджия,после я хванаха да шофира без книжка и малко повече условна.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: