Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало
¬арна
—портни
–егионални
Ѕългари€
ћеждународни
Ћюбопитно
√алерии
Ћичности
RSS
ѕотресаващ разказ от първо лице за циганската жестокост: Ѕ€ха настървени като диви зверове, момчето кървеше отвс€къде!
јвтор: ≈кип Varna24.bg 10:56 / 09.01.2019 оментари (7)3157
© ‘ейсбук
Ќе бих написала всичко това, ако не б€ха десетките спекулации по социалните мрежи, включително и по н€кои медии, относно инцидента в с. ¬ойводиново, обл. ѕловдив, на 06.01.2019 година. Ѕеше жесток побой! ќще съм в шок! јз съм един от тримата свидетели, които първи се намесихме, предотвратихме убийството на момчето и го пазехме, /за да не кажа направо бранехме!/ от развилнелите се, обезумели в жестокостта си цигани! “ой беше така зверски пребит, че вече сам не би могъл да се защити по никакъв начин! “ака започва разказа си във ‘ейсбуꆓат€на Ѕърдарова. » добав€:

≈то какво се случи в този ден:

ќколо 13.20 ч., потегл€йки от с.¬ойводиново, обл.ѕловдив, на кръстовището срещу църквата на селото, на около 200-250 метра пред нас, вид€хме група развилнели се цигани да повал€т на зем€та млад мъж, след което му нанесоха десетки удари с юмруци и шутове. —лучайно преминаваща в момента жена /българка, около 60-65 годишна, в последствие разбрахме, че е вече пенсионирана детска учителка, жител на селото/, се втурна да ги възпира и да брани повалени€ на зем€та човек...

ƒокато ние обърнем колата в посока към м€стото на инцидента, спр€ друг високопроходим лек автомобил /джип, марката, на който не вид€х добре/ ћъжът също се опита да възпре циганите, но те като глутница, по същи€ агресивен начин, се насочиха към него. ѕри това нападение, той бе изблъскан и едва усп€ да се качи на колата си, запали и потегли по най-бързи€ начин. ¬ момента на потегл€нето, циганите продължиха ожесточено да удр€т по вратите и стъклата на джипа му, да ритат по гумите...

¬ този момент жената усп€ да помогне на момчето да се изправи на крака. ƒокато той се олул€ваше и се опитваше да изчисти кръвта от лицето си, ц€лата група цигани /10-15 индивида/, отново се насочиха към него. ѕовалиха го за втори път на зем€та... и докато ние приближавахме и спирахме колата, виждахме как циганите —Џ— «ј—»Ћ¬јЌ≈ го шутираха в горната част на т€лото и ќ—Ќќ¬Ќќ ¬ √Ћј¬ј“ј! ѕрез това време усп€хме и най-после се свързахме с тел.112. ѕо най-бързи€ начин сл€зохме от автомобила и буквално тичайки се насочихме към циганите, с цел да ги спрем, да помогнем на момчето и на жената, ко€то също бе в гол€ма опасност...

 ато вид€ха,че към т€х се насочва джип и че слизаме, циганите поб€гнаха в посока циганската махала. ћомчето лежеше направо безжизнено на асфалта. ¬ първи€ момент помислих, че са го убили!†

ћеждувременно от 112 ни вързаха и с Ѕърза помощ. Ѕ€х повече от насто€телна в тона си, да реагират по най-бързи€ начин - и полици€та, и медиците. ѕоложението на момчето бе повече от критично. ќстанахме да го браним, защото циганите сто€ха от другата страна на кръстовището и само чакаха да тръгнем, за да се върнат.

«а около 20-тина минути само ние тримата, с присъствието си се опитвахме да ги респектираме. ¬ един момент обаче вид€хме, че от циганската махала се задава още по-гол€ма тълпа от цигани, въоръжени с колове и брадви. Ѕ€ха десетки, а може и да са били повече... Ќастървени и ожесточени като диви зверове! “акъв кошмар не съм прежив€вала!!!†
»зпитах истински страх за живота на всички нас!

ƒокато те ни приближаваха, започнаха да спират и други от преминаващите коли... и това ни спаси! »наче щ€ха да ни преби€т на м€сто! “е идваха с €сната цел да се саморазправ€т с нас! —итуаци€та беше много сериозна /без да звуча крайно!/, но си бе на живот и смърт!

ћеждувременно пристигна полицейски патрул, след още около 10-тина минути втори полицейски патрул, после Ѕърза помощ, ко€то откара пребитото момче. ÷€лата му главата /под очите, в горната част на черепа/ б€ха в огромни хематоми, кървеше от носа, устата и едното ухо...

√ледката беше потресаваща!†ƒокато го пазехме от нападателите, установихме, че му липсва €кето, което си е вече и грабеж..., /защото веро€тно, в него са били телефонът и портфейлът му!/

≈два при пристигането на първи€ полицейски патрул, циганите се прибраха към махалата си. —лед още н€колко минути пристигнаха и специалните части... ѕоследващите действи€ н€ма да описвам - образува се досъдебно производство и тръгнаха съответните процедури по него със снемането на показани€ от нас тримата, като свидетели... и т.н. и т.н.

ƒокато приключат следствените действи€, циганите вече б€ха пристигнали и окупирали полицейски€ участък..., както знаете, при всеки случай, те винаги много бързо се организират... —тадното чувство е силно развито! —ега очаквам да се по€в€т в телевизионните студи€ и техните ревностни защитници, както от неправителствените организации, така и политици... ¬сички знаем как се интерпретират и изопачават фактите, особено като предсто€т избори, нали....?!!
ќще по темата: общо новини по темата: 39
09.05.2019 »
25.04.2019 »
18.04.2019 »
06.04.2019 »
04.04.2019 »
06.03.2019 »
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+1
 
 
циганите са тумора на та€ държава, те тр€бва да се третират като поми€рите .... само кастраци€ рЯШ°рЯШ°рЯШ°
-1
 
 
ƒобре де,но ,,минаваха коли и никой не спираше,а циганите приближаваха" ѕитам «јўќ...и защо притеклите се на помощ,са се върнали,а другите са подминали....май си го заслужаваме..
Aнонимен
на 09.01.2019 г.
+4
 
 
Ќа такива - по  румовите закони! ƒа им се строшат ръцете и краката!
+3
 
 
“ази сган, тр€бва да бъде унищожена, а не да живее на наши€ гръб (социални помощи) и да прави каквото си искат (де се мисл€т за богопомазани) . √оре описаното може да се случи на всеки не само във ¬ойводиново а и във вс€ко такова гето.
на 09.01.2019 г.
+1
 
 
ќправи€та с та€ сган е само "доктор". ѕлъхове, мишоци и тем подобни н€мат м€сто сред хората.
+5
 
 
ѕовтар€м за н ти път,предизборните обещани€ на √≈–Ѕ б€ха нови телкове и спиране на инвалидните пенсии.“е източват системата и се напиват ден и нощ за сметка на Ѕългарите...700000 инвалиди нечувано !!!
+13
 
 
 райно време е да им се об€ви €сна война от всички възможни институции. Ќе може това да продължава вечно. 20 години ги защитаваха време е да се предприемат мерки защото това ще излезне от контрол н€кой ден.
 оментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.
»«ѕ–ј“» Ќќ¬»Ќј
« ёли 2019 г. »
пон
вто
ср€
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
¬иж още:
јктуални теми
’акер удари Ќјѕ
ћлади родители от ¬арна се бор€т за живота на своето бебенце!
“¬ и шоу сезон 2018/2019
јвтобус с израелски туристи бе взривен в Ѕургас
XXI игри на Ѕј——
назад 1 2 3 4 5 напред
јбонамент
јбонирайте се за mail бюлетина ни !
јбонирайте се за наши€ e-mail и ще получавате на личната си поща информаци€ за случващото се в ¬арна и региона.
e-mail:
јнкета
 ак се справи общината с почистването на снега?
ћного добре
ƒобре, но можеше и по-добре
Ќе се справи
ѕълна трагеди€

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
≈кип
ѕравила
¬арненци във facebook
RSS за новините
‘утбол на живо по телевизи€та
©2008 - 2019 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Varna24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Varna24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Varna24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: