Потресаващо! Няма да повярвате какво този педофил е говорил на малко момиченце

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (4)
22:05 / 07.06.2022
2960
Възрастен педофил без зъби беше задържан от ловеца на педофили Ален Симеонов и негови съратници в София. Белокосият извратеняк беше изненадан във вторник на бул. "Владимир Вазов“ в ранния следобед.

Симеонов сподели на живо в профила си във Фейсбук, че дядото е искал секс с 13-годишно момиче, което няколко пъти му казало, че е девствено. Както педофила описвал, че е много добър и иска да му е "баща“, така в следващия момент написал "искаш ли да ми го видиш“, изчете част от кореспонденцията Ален.

Освен това предлагал френски ласки, както и други "неща от живота“. В гражданския арест участва и учителят по история Александър Александров, който също подкрепя каузата да се направят присъдите на педофилите ефективни, тъй като в момента те получават основно условни.

Беззъбият педофил започна да обяснява, че ще извика полиция, дори опита да хвърли телефона си на земята, за да го счупи, но действията му бяха осуетени. Виждайки, че няма какво да прави, дядото започна да вика, че иска линейка, а не полиция. След броени минути дойде патрулка и спешна помощ, пише "Телеграф". След като се оказа, че педофилът и здрав и му няма нищо, беше окован с белезници и отведен в ареста.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Масови проверки на КЗП за ПОС терминали!
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
Свалянето на Росен Желязков от новата сглобка ПП-ДБ, БСП, "Възраж...
МЕ: България и Турция ще продължат да си сътрудничат за гарантира...
Нов дълг се очаква да бъде набран в средата на май, ето каква е с...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).