Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Потърпевш: Изгониха ни от "свободната" зона на плажа! Не било за хавлии, а за надуваеми банани!
Автор: Екип Varna24.bg 14:31 / 25.07.2018Коментари (29)5161
© Varna24.bg
Читател на Burgas24.bg остана удивен от самохвалството на стопаните на  плаж "Несебър юг". В писмо до медиите днес от управата на ивицата съобщиха, че след проверка с GPS система е установено, че повече от 55 на сто от пясъчната ивица на плажа е предоставена за свободно ползване.

Не това обаче в заварил нашият читател, при посещението са на въпросния плаж преди седмица. След дълги мъки за намиране на свободно пространство, за да разположат хавлиите си, той и семейството му са били изгонени. Причината – мястото било предназначено за надуваеми атракциони. Най-фрапантното в случая е, че никъде не са били разположени табели, които да забраняват плажуването в зоната. Той е изпратил оплакване до официалния мейл на министерството на туризма за проблеми по българските плажове, но вече почти седмица няма никакъв отговор, дори потвърждение, че някой ще обърне внимание на писмото му.

Ето и целия разказ на нашия читател:

На плажа на "Несебър-юг" точно пред хотел "Афродита" има безплатна зона. Пред голяма част от нея има оградена зона за джетове. При идването ни сутринта на плажа нямаше никакви табели, указващи къде можем и къде не можем да си поставим хавлиите на безплатната зона, освен табелата за начало на безплатната зона. Малко след като се бяхме позиционирали пристигнаха хора, които ни изгониха. Това място било за техните надуваеми атракционни неща. Попитах къде го пише, къде е указано, че тук не трябва да се разполагат плажуващи, но отговор не последва.

Разбира се неясно остава и защо въпросните надуваеми банани и т.н. не са разположени върху платената зона за сметка на шезлонгите а са за сметка на и без това малката безплатна такава, тъй като предполагам или са на концесионера, или му плащат, за да са на този плаж.

Ние сме с малко дете и идваме за час и половина и не стига, че търсим място сума ти време, а след това ни и гонят. Не намирам това за редно. Досега винаги съм спорил с всички мои познати, твърдящи, че на българското Черноморие е абсурдно и неприятно да се почива, но след днес явно и ние ще трябва да се замислим за гръцките плажове. Не мога да си представя, че там без да има каквито и да е предварително указани забрани някой ще дойде и ще ме изгони от плажа, за да се настани той/те на мястото на моята кърпа.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ние си ходим в стария град на плаж. Пием си вода на чешмичката мида и хоп на плажа. Може да е малко мръсничко; може да има водораслички, но пък е спокойнично и винаги има свободни места.
0
 
 
Кой ще му отговори, те са отпускари чиновниците.
+1
 
 
Еххх, тая тежка чужбина - до Керамоти и обратно :) Хора, не се излагайте, като нямате пари за нормално море - не ходете! Нито Керамоти е Гърция, нито Вурвуру, нито Паралия Катерини са Гърция. Гърция е много, много по-далеч, отколкото си мислите. Това, което виждате по тези китеноподобни гръцки места е същата селяния като тук, но нали сте в чужбина .... По нашето море има страхотни места, но не са нито в Китен, нито Приморско, нито Ахтопол ... и не са евтини!
-1
 
 
Почивайте извън България! Личен съвет.
+1
 
 
На вън отношението към туриста е УВАЖЕНИЕ! - (За разлика от нашето черноморие... ) .
+2
 
 
Ние сме в Гърция, щото тука няма такива дивотии!
+1
 
 
Че кой ви бие по главата да трошите пари и нерви по нашето море.В Гърция до плажа огромен безплатен паркинг покрит с мрежи,за да не пече слънцето колите.Шезлонги и чадъри безплатни срещу едно поръчано кафе.Не мога да ви разбера дето ревете от нашето море.Все едно с чук да се удраяте по пръстите и да викате,че ви боли.
+3
 
 
И нас ни гониха с децата, и накрая ни изгониха чак в чужбина. И да ви кажа, не съжаляваме, чисто, топло, място за деца, кола и няколко чадъра.
+2
 
 
а надуваеми банани раздават ли на хората ?!?! ами ако някой е с поничка?!! рџ?‚рџ¤Јрџ?ќ българинът сам е виновен, не ходете и не си наливайте парите в нашите курорти, да им дойде акълът в главите...
+2
 
 
Няма безплатни места за плажуване - доказано много пъти. Затварят се и се застрояват къмпинги - всяка година. Има нефт и фекалии във водите по краибрежието - доказано много пъти, болниците са пълни след "ваканция". Цените са по-високи от съседни страни - доказано много пъти, всеки може да провери в интернет. Заплатите на персонала са много ниски - доказано от вноса на гастарбайтъри от руските колонии. Данъци от родните мутри не се заплащат, няма касови бележки, няма осигуровки - само "Господари на ефира" имат поне 50 репортажа за това. Причината тази схема, тази клоака да съществува е нелицеприятна, но елементарна - българина е мазохист. Всеки оправдаващ мутрите се оправдава пред себе си да му е чиста съвестта, че не е мазохист, което е самозаблуда.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: