Появи се контра видео на "Истината за Полфрийман", качено е от приятели на Андрей Монов

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (9)
16:26 / 02.10.2019
2350
Вчера в мрежата изскочи видео "Истината за Джок Полфрийман". Днес се появи отговорът на въпросния клип - "Истината за Джок Полфрийман, убиецът на Андрей Монов".  Ето какво пише в пролога на видеото:

"Това видео, идва в отговор на каченото почти анонимно видео, което манипулира и внушава неистини. Ние, приятелите на Анди, търпяхме достатъчно. Не разбираме каква е целта на тези манипулации, почти 12 години след убийството, години след решението на съда. Да, свидетелите бяха разпитани, видеата гледани, доказателствата разгледани, експертизите направени, експертите изслушани. Версията, която сега се опитват да лансират, дори не съвпада с версията на убиеца, която каза в показанията си в съда. Ние бяхме на делата и помним. Не, не сме доволни от присъдата, защото смятаме, че убийство и опит за убийство заслужава далеч по-строго наказание от тези 20 години. Но, правораздаването става в съдебната зала. Припомняме това специално за Джок Полфрийман и адвокатите му. Той бе признат за виновен и осъден. Много се надяваме политизирането и използването на случая за лични и политически цели да спре и да оставите Анди да почива в мир."


Появи се контра видео на "Истината за Полфрийман", качено е от приятели на Андрей Монов

Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Предстои голямото пътуване, а само да денонощие МВР спипа 14 вода...
Сандов: Време е за собствена парламентарна група на "Зелено движе...
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Българчета с пълен комплект медали на Международната олимпиада по...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).