Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Появиха се снимки на истинското гадже на полицайката Симона Радева
Автор: Екип Varna24.bg 13:36 / 12.07.2022Коментари (0)7181
Полицайката Симона Радева, която привлече вниманието покрай катастрофата с двете загинали момичета в столицата, е гадже със свой колега, униформен, пише "България Днес“.

Татуираната служителка на реда от три години има връзка с полицая М.Я., става ясно от негови публикации във Фейсбук. Към днешна дата и той като възлюбената си е изтрил профила си в социалните мрежи.

За Симона Радева се твърди, че е помогнала на задържания след тежката катастрофа на бул. "Черни връх“ в София Георги Семерджиев, в която загинаха две момичета - на 22 и 26 години, а Семерджиев избяга и беше открит след 14 часа в дома си.

"Три години заедно с моето всичко! Един много скъп, голям и достоен човек, ръка за ръка в добро и лошо! Благодаря ти за всичко, което не преставаш да правиш за мен. Обичам те!!!", пише в началото на миналия месец М.Я., за да отбележи годишнината от началото на отношенията си със Симона.

След ужасяващата катастрофа с джипа на Георги Семерджиев М.Я. също е подложен на словесни атаки от потребители и вероятно това го е накарало да скрие профила си, но преди това щедро е споделял снимки с половинката си.  От тях става явно, че двамата обичат да пътуват, като имат кадри от почивки на родното Черноморие и в зимните ни курорти.

"Заплашват ни с убийство! Опитах се да обясня истината, но не наричат проститутки и искат да ни убият. Симона не е била в джипа на Георги Семерджиев и не е негова любовница, както се твърди. Всичко ще стане ясно скоро, но повече подробности ще мога да кажа, след като приключат следствените действия." Това каза преди няколко дни Бистра Радева - майката на 22-годишната полицайка от столичното Първо РПУ Симона Радева.

Униформената служителка бе привикана на разпит в Националната следствена служба, след като вътрешният министър в оставка Бойко Рашков оповести на брифинг в МВР, че служителката на вътрешното ведомство,  има отношения с татуирания Семерджиев, и е била в джипа. Тепърва ще се установяват нейните връзки. Така родителката потвърди верността на дъщеря си към официални приятел.  

"Симона има сериозен приятел от три години и няма как да има нещо общо с този Семерджиев. Когато си свършат работата органите на реда, тогава ще може да се коментира“, категорична е майката на Симона.



Още по темата: общо новини по темата: 241
14.03.2024 »
06.03.2024 »
06.03.2024 »
23.02.2024 »
22.02.2024 »
22.02.2024 »
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
49-ото Народно събрание
Парламентарни избори 2024
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Лято 2024
Кабинетът "Денков - Габриел"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1596) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: