Пожар пламна в Смолян и взе една жертва, други четирима пострадаха

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:14 / 05.01.2017
947
Пожар пламна в Смолян и взе една жертва, други 4-ма пострадаха. Снощи около 18.45 ч. на телефон 112 е получен сигнал за възникнал пожар в апартамент на ул. "Кокиче". В него е живяла 89-годишна жена, която станала жертва на пожара. На място пристигат огнеборци, които бързо овладяват пожара и спасяват 4 човека от съседния апартамент, които опитали да помогнат на възрастната жена.

Оказана им е незабавна медицинска помощ. Леко обгазени и настанени в болницата са: 64-годишна жена и нейният съпруг, заедно с двете им внучета - момиче на 8 г. и момче на 2 г.

Момченцето е настанено в детско отделение с леко обгазяване и старо заболяване - вирусна пневмония. Съпругът е прегледан и освободен за домашно лечение. Четиримата пострадали живеели в апартамент над този, в който е възникнал пожарът.

При пожара са унищожени: мебели (кухненски шкаф, маса, диван, табуретка, врата), хладилник, печка на дърва, опушени стени - 220 кв.м., паднала мазилка - 30 кв.м. Причини за възникване на пожара са в процес на установяване. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОД МВР, РУ - Смолян и РС ПБЗН-Смолян. По случая е образувано досъдебно производство.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Още преди началото на летния сезон "дерат кожи" по Южното Черномо...
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Моторист е загинал при катастрофа в Лясковец
Служебният здравен министър: Имаме данни за епидемично разпростра...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).