Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Позиция на Слави Трифонов след заплахата за убийство
Автор: Екип Varna24.bg 17:51 / 03.09.2021Коментари (9)1502
©
Позиция на Слави Трифонов:

Заплахите за убийство са нещо нормално в България. Знам, че звучи абсурдно, но е факт.

Аз лично съм получавал десетки. Но заплахата за убийство към председателя на Народното събрание Ива Митева е нещо по-различно. Тя издава слабост и безсилие на една система, която трябва да си отиде и ще си отиде.

Дали заплахата случайно беше получена, след като Ива Митева обяви, че Законът за НСО е приет? Закон, който отнема колите, охраната и привилегиите на министри, депутати, прокурори, бивши премиери, както и на техните семейства? Не мисля, че е случайно.

Двете неща са безусловно свързани. Някои хора искат да си ползват услугите на НСО и НСО да продължат да бъдат преторианци на всяка цена. Но това нещо ще свърши. Няма как. Просто хората не го искат, а властта произтича от хората.



Вчера ГЕРБ, ДПС и БСП бяха партиите, които искаха да бламират тези промени в Закона за НСО, като въобще не се явиха на работа в залата на Народното събрание.

Днес същите партии - ГЕРБ, ДПС и БСП пак не отидоха на работа, този път в парламентарната комисия по правни въпроси, с което блокираха приемането на законопроекта за закриването на специализираните прокуратура и съд.

Специализираните прокуратура и съд ще продължат да съществуват, защото в парламента има специализирали се в тяхното бранене депутати от ГЕРБ, ДПС и БСП. Но не задълго.

Много се изписа и изговори по адрес на “Има такъв народ" - че е партия, зад която прозира дългата ръка на ДПС, че е партия, която иска да спаси Борисов и Гешев, че е партия, която обслужва политическото статукво. Всъщност, няма значение кой какво говори и внушава, значение имат фактите и реалните действия. Е, тези две политически събития от вчера и днес върнаха нещата от сферата на лъжите и фантазиите обратно в сферата на закономерността и логиката. Депутатите на “Има такъв народ" вчера бяха на работа и гласуваха промените в Закона за НСО, бяха и на работа днес, за да стартират закриването на специализираните прокуратура и съд.

“Има такъв народ" е от едната страна, а от другата страна са ГЕРБ, БСП и ДПС. Заедно. За пореден път. Неявяването им на работа и бойкотирането на тези изключително важни закони са поредното абсолютно доказателство за съществуването на статукво, което брани своите интереси на всяка цена. Заедно.

Такава е политическата обстановка в България. На суверена за пореден път му предстоят избори и той ще трябва да реши. И това, което реши, в него ще трябва да живеем всички.



Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И сега като го хванаха какво ли ще коментира чалгарят, след като вчера избърза заедно с неговия Тошко да се изхвърли, че това е работа на ГЕРБ и ДПС?
0
 
 
учиндолско ПРОСТАЧЕ,лъсна поредната лъжа - заплахата е получена ВЧЕРА.Сега остава да разберем кой е платил на старазагорското пиянде,че да се обяснява *в любов* на вашата мисирка!То бива тъпотия,ама вашата е вселенска - една лъжа като хората не можете да сурнете!
+2
 
 
На този не му ли научиха името.Не е Слави, а Станислав.
+2
 
 
Кой беше този, че нещо не се сещам? Специалистите по кибер престъпления още не знаят подробности, а Тошко африкански вече се изхвърли на пясъка.
Aнонимен
на 03.09.2021 г.
0
 
 
Ама чакай! До оня ден нали бяха БСП, Слави, Мая и Христо - преговори, разговори. Сега пак БСП отидоха към ДПС и ГЕРБ. Като панаирджийска мечка станаха горките.
Aнонимен
на 03.09.2021 г.
+5
 
 
Уау! Дългия чалгар с вратовръзка и обеца! Може и чорапи да си е обул...
0
 
 
Слави сега и да се жалваш е късно.Гласувайте актуализацията на бюджета и се махайте.
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
България в еврозоната
Издирват 17-годишно момиче от Дупница
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: