Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Правителството подкрепя референдум за строителството на АЕЦ "Белене"
Автор: Екип Varna24.bg 15:19 / 01.08.2012Коментари (8)1844
©
Премиерът Бойко Борисов, Министерският съвет и ПП ГЕРБ подкрепят провеждането на референдум за строителството на АЕЦ "Белене", стана ясно на днешното заседание на правителството, според стенограмата на заседанието.

"Референдум обаче струва към 30-40 милиона, тоест избори все едно се правят. А ние избори имаме след няколко месеца, догодина юни или кога, сиреч аз не виждам откъде мога да извадя 30 млн. или 40 млн. от бюджета, или той трябва да мине на актуализация, да похарчим още за този референдум. Така че ние не сме против, ние сме "За", но лично ще държа в този референдум българският парламент или както се възлага, като се напише "За" или "Против", отдолу да се напишат условия.

Ако си "За", това означава, че всеки българин трябва да изплати все едно по един "Мерцедес" на централата.

"Станишев казва, че сега едва ли не щял да брани референдума от ГЕРБ. Точно обратното и ви моля всеки от вас, където и да говори, да каже, че аз и вие, и ние, и правителството сме "За" референдум. Категорично. Не е нужно да го брани, точно обратното", заявява Борисов пред министрите.

Ако я правим за 22 милиарда, който поиска, токът ще струва еди колко си и той в никакъв случай няма да е евтин, защото тези кредитни пари няма кой да ги плати. И Станишев прекрасно го знае. Просто той действа подло в момента към българите", допълни министър-председателят.




Още по темата: общо новини по темата: 122
11.10.2023 »
07.10.2023 »
11.07.2023 »
11.07.2023 »
10.07.2023 »
10.07.2023 »
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
След като прочета или чуя някое изказване на премиера, питам се как ли се казва учителката му по български език и литература? Въпреки, че жената едва ли е виновна за решенията на природата. По отношение- АЕЦ "Белене"- ситуацията е сложна и зависи от редица вътрешно и външно /гео/политически фактори. Какво ще отговори българския народ на един референдум...
+1
 
 
Е..е хайде стига с тези манипулации!! Защо не се публикува доклада на HSBC Bank UK?! Нека застанат лице в лице разбиращи от тази материя в публичен диспут по този доклад и причините за отказването от проекта мислш на ЕНЕ и РВЕ? И този диспут да стане на няколко етапа да да не се политизира и да се предава едновременно от няколко телевизии. И преди и в момента този въпрос се политизира и населението се манипулира по такъв елементарен и примитивен начин - от намаляване на пенсии,на разходи за образование, здравеопазване и пр(м-р.Д.Добрев) за да се реализира проекта и се стигне до мерцедесите. От 23 години манипулации сме на този хал, при положение, че имахме базата(и то не лоша). И вместо да се заемем да оправим надстройката и чипа както каза Царю,ние вече 23 години продължаваме да се занимаваме с разрушаване на каквото е останало в най-широк смисъл!!
Aнонимен
на 01.08.2012 г.
+2
 
 
Дянков да даде 40 милиона и да не се ослушва.А Борисов да не подценява българския народ.Ако централата е неизгодна,естествено че отговорът на референдума ще е "не".То ще има дебати между различни политици и експерти,за да се ориентират хората.
-2
 
 
ФАКТ!ама много сляндури има във тази държава и ще се вържат на украинския гражданин роден в Херсон Украйна с име Сергей Дмитриевич Станишев!!!!!А тези подписи за мен трябва да се пуснат на графологична експертиза защото и малко мозък да имаш ще се сетиш как са набрани ОТ млади активисти на БСП затворени в стая с химикали и тетрадки!И когато се докаже,че така са събирани някои да влезе в затвора включително да бъдат подведени и тези които са драскали в тетрадките!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: