Пребиха мъж пред кафене, задявал чужда приятелка

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (2)
11:44 / 28.11.2016
974
Вчера, около 3.10 ч. в Първо Районно управление - Бургас, е получено съобщение за инцидент в района на бензиностанция «Шел» в ж.к. «Меден рудник», при който пострадал 40-годишен бургазлия / констатирано е, че същият е със счупена долна челюст и счупен нос, като е отведен за лечение в МБАЛ - Бургас/.

Установено е, че потърпевшият получил нараняванията след скандал с 38-годишния М.К. от Бургас, възникнал в кафене в ж.к. «Меден рудник». Същият е установен и задържан за срок до 24 часа. Иззети са видеозаписи от охранителните камери в заведението, като са разпитани и свидетели-очевидци на инцидента. По случая е образувано досъдебно производство.

По-късно става ясно, че скандал за момиче е в основата на среднощния побой, съобщава 24 часа. Напрежението между бития и 38-годишният Мавро С. ескалирало в кафене в "Меден рудник", след като 40-годишният мъж започнал да задява бившата приятелка на Мавро. Още в заведението се стигнало до размяна на остри реплики, след което двамата мъже излезли навън да се разберат "по мъжки". 

Получавайки серия юмруци в лицето, окървавеният мераклия успял да стигне сам до близката бензиностанция, където потърсил помощ. Той е приет в болницата със счупен нос и фрактура на долата челюст. Не след дълго е задържан биячът, разпитани са свидетели на инцидента, иззети са записи от камерите на заведението.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Делян Добрев: Не знам какво значи "фишек на ДАНС" - хората твърдя...
Ексклузивно: Парламентът вкарва извънредна точка в програмата си ...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Затворът край Дупница, в който няма да има решетки, ще приеме пър...
Цената на природния газ през май: КЕВР очаква понижение с около 5...
Увеличиха заплатите на тези служители


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).